Hogyan tudok tv-n tárhelyet felszabadítani, vagy hozzáadni?
Van egy hitachi tv-m és én csak annyit szeretnék, hogy legyen automata időzítő beállítva. Ám amikor rámegyek azt írja ki, hogy nincs elég tárhely.
És akkor ott írja, hogy használt tárhely 0 mb; szabad tárhely 0 mb; foglalt tárhely: 0MB.
Megnéztem hátul hogy lehet-e sd kártyát bele tenni, de nem lehet. Csak ethernet csatlakozó van, hang csatlakozók vannak (2.1 meg optikai); 2 hdmi csatlakozó, 2 db coax csatlakozó (egyik be van dugva a tv-be, arról jön a kábeltévé), egy conax kártya olvasó (hasnálva van, hiszen az dekódolja a kábel adást ami a coaxon jön) és egy darab usb csatlakozó. Arra beleduktam egy pendrive-ot, a forrásoknál felismeri de a tárhelyhez nem adja hozzá.
Hogyan lehet még is növelni a tárhelyet?
Szia!
Miféle időzítőről van szó?
Ha azt szeretnéd, hogy autómatikusan felvegye az adást a TV-d, ahhoz egy úgynevezett okos készülék kell. Ez a készülék hozzáfér az internethez, és van saját tárhelye, amire autómatikusan felveszi a filmet.
Ha csak annyit szeretnél időzíteni, hogy éjszaka kapcsoljon ki a TV-d ha már elaludtál, akkor annak semmi köze sincs tárhelyhez. Valamelyik gombja lesz majd a távirányítódnak. A legtöbb TV képes rá. A távirányítón egy óra szokott lenni a szimbóluma az ilyen időzítésnek.
Igen én csak kikapcsolás időzítőt keresek.
Az első mondatot nem értem. Egy okos tv-re okos készüléket kell kötni ha adást akarok felvenni? Az okos tv nem elég okos hozzá?
Kérdező, de, valószínűleg az.
A távirányítódon próbálj meg keresni egy SLEEP feliratú gombot.
Jó lenne tudni, milyen távirányítód van, mert hitacsi tévéhez sok hitacsi távirányító van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!