Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi foglal ennyi tárhelyet?...

Mi foglal ennyi tárhelyet? Hogy tudnám felszabaditani?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy j5 2017 telefonom van.

Âllandoan megtelik a tárhely pedig alig van rajta valami.

16 gb,ha megnyitom a tárhelyet akkor ezt látom.

Dokumentumok 13,57 mb

Képek 74,80 mb

Hang 50 mb

Videok 50,3 mb

Alkalmazások 385 mb

És mégis a 16 gb-ból 15,2 gb foglalt.

Ezzel mit tehetek?

Sd kártyám van. A zene és a képek nagy része azon van. Játék nincs a telefonon,csak facebook,messenger van letöltve.

Mit lehet tenni ilyenkor,hogy azt a rengeteg helyet felszabaditsam?

2019. jan. 28. 16:05
 1/6 anonim válasza:
47%
Szia! Próbáld meg letölteni a Norton-nak a tárhely-felszabadító alkalmazását! Nekem nagyon sokat segített.. Az elején több GB haszontalan dolgot törölt le, amiböl kicsivel több mint (gyorsítótár, stb)
2019. jan. 28. 17:17
 2/6 anonim válasza:
Bocsanat véletlen elküldtem... Szóval több GB adatot törölt ki, amiböl 2 GB egy Microsoft Word nevü fàjl volt... Eközben soha nem volt letöltve semmiféle microsoft alkalmazàs a telómra. És tényleg annyit szabadított fel, amennyit kiírt. Remélem tudtam segíteni!
2019. jan. 28. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Több ilyen tárhely felszabadító alkalmazás is van, Clean Maste,r Nox Cleaner, Power Clean, ... szedd le valamelyiket és indíts el egy takarítást.

Van, amit ezek sem törölnek le, az ilyesmit meg kell próbálni fájlkezelővel, kézi erővel letörölgetni, nagyon odafigyelve, hogy csak olyasmit törölj, amire tényleg nincs már szükség.

2019. jan. 29. 08:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A clean master le van töltve de kb semmit sem ér. Ha fél óránként megcsinálom rajta a törlést akkor mindig 500 mb körüli adatot ír ki,hogy ennyit felszabaditott.

A tárhelyben meg közben semmi változás nem történik 😅

2019. jan. 30. 00:44
 5/6 anonim ***** válasza:

A takarító programok akkor érnek valamit, ha havonta 1-2x futtatod le őket, akkor már elég sok "lerakódott" szemét van, amit ki lehet takarítani.

Nem használsz Telegramot? Annak van egy olyan jó szokása, hogy az összes letöltött médiafájlt berakja az sdcard/Telegram mappába, és csak manuálisan lehet onnan kitörölni.

A Whatsapp is ezt csinálja, ő meg az sdcard/Whatsapp/Media/ mappába pakol.

Vannak tárhelyelemző alkalmazások, amik részletes infót adnak. Én az ASUS fájlkezelőjét használom ( [link] ), abban is van ilyen opció. Egy ilyet érdemes lenne lefuttatnod.

2019. jan. 30. 09:07
 6/6 A kérdező kommentje:

T0ba

Köszi,letöltöm és kiprobálom. Hátha segít!

2019. jan. 31. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!