Lumia 532-es telefonon hogyan tudnék még tárhelyet felszabadítani?
Egyelőre nem vettem még kártyát bele. Elég sűrűn hisztizik, hogy kevés a tárhely, ilyenkor 200 MB alatt van a szabad tárhely.
A mailek törlése már kevésnek bizonyult, így eszembe jutott, hogy esélyes, hogy a frissítésekkor a régi cuccok is megmaradnak. Leszedtem és visszatettem a Facebook alkalmazást és a Messengert, ezzel máris felszabadítottam 400 MB-ot!
Kérdés: ugyanezt meg tudom tenni (persze biztonságosan) magával az operációs rendszerrel is? Ha igen, hogyan???
A másik, a tárterület segéd kijelzi:
egyéb fájlok 2,05 GB, ha rámegyek, azt írja:
Összesen:2,05 GB
Ezen a lapon jelennek meg a máshová nem sorolt, fel nem ismert egyéb fájltípusok. A kezelésükhöz csatlakoztassa a telefont számítógépéhez.
Hiába csatlakoztatom, nem látom ezeket a fájlokat, csak a pár zenémet, meg fotómat, pedig elvileg a rejtett állományokat is látnom kellene a commanderből, de sem a rendszerfájlokat, sem ezeket nem látom.
Ezeket át tudnám nézni, esetleg törölgetni valahogyan?
Megjelent a Windows 10! Ha érdekel segítek frissíteni.
Nyisd meg a HERE-t és menj az Offline térképek részhez. Ha lehet tedd is át SD kártyára. De ha lemented a személyes fájljaid akkor csinálhatsz egy visszaállítást is.
A Here-t már rég töröltem, sosem használtam.
Igazából Lumiám is csak azért van, mert a munkáltatók ezt vágta hozzám szinte ingyen...
Most csak el akarom hallgattatni a nyafogását, és valahogy elérni azt a 2 gigányi egyéb fájlt.
Igen, tudom, nem érdemlem meg, hogy okostelefonom legyen... :D
Akkor tedd amit mondtam. :)
Jaah, akkor este... :)
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!