Én is jelentem. De megy a monitorfotó a Montengróba meg Hollandiába is majd eldöntik mit csinálnak. Érdekelt volna ez a kvíz így most már nem küldöm be.
A kérdezőnek meg a lánynak küldted volna el.
"A válasz publikálása kizárást eredményezhet" . Remélem az lesz.
Na megkaptátok már a pontjaitokat? Meg a szép virágot? :)
Egyébként a valódi megfejtés nem 521 hanem 501. A nagybetű az nagybetű a kisbetű meg kicsi.
521 a megoldás közzé is tették.
A pontot meg kb péntekre írják jóvá benne van hogy 72 óra múltán
Nyilván el fogják fogadni 521-et is.
Volt olyan kérdés fórumon ,hogy: csak a nagybetűt kel beleszámolni?
Válasz nem jött rá.
:)
Ha a kvíz szempontjából , és a kérdésekből, mindent pontosan betartunk akkor a válasz kétségtelenül(!) 501.:) De biztos vagyok benne ,hogy az 521-et is elfogadják. Hivatalosan még nem írták ki. :)
A pontkiosztás valszeg ezért késik. Lehet mind a két verziót elfogadják , csak most töprengenek, meg több dolgot át kell nézni, ilyenkor:)
Ezért tarthat tovább a megszokott 8-10 óránál:) Az utolsó 8 kvíznél éjfél után kiosztották legkésőbb. Olyan, hogy tényleg ki keljen várni a 72 órát a pontkiosztásnál ,szerintem még nem volt.
Nekem ráér , mert nem küldtem be.:) :) Csak megoldottam.
Mert "zseniális"#36 "jól informált volt" és gyorsan , bearcoskodta ide.
Ja, lehet lepontozni! Vagy radíroztatni, a kommentemet!:):)
1. Hány darab M(!) betű van a film címében, amelyből való a képkocka?
Megoldás: Zimmer Feri. M betű? Mármint nagy Emmm :)egy se 0 (7)
2. Hány darab T(!) betű van a film címében, amelyből való a képkocka?
Megoldás: Isten hozta őrnagy úr. T= 0 (4) t az van kettő.
3.Hány darab G betű van a film címében, amelyből való a képkocka?
Megoldás: Üvegtigris G? = 0 (63) gg kettő van:)
.
.
.
8. Hány darab A betű van a film címében, amelyből való a képkocka?
Megoldás: Az ajtó. Na abban van egy darab A :) 1= (17)
16. Hány darab Ö betű van a film címében, amelyből való a képkocka?
Megoldás: Örök tél Ö 1db (4)
Egyébként őszintén remélem gyorsan megkapja mindenki a "jól" megérdemelt pontjait. 36. egy igazi hős:)
Én megkaptam a jól megérdemelt pontjaimat (semmit sem csináltam, csak 5 percet Google-ztam :D).
#42-es voltam.
"Én megkaptam a jól megérdemelt pontjaimat (semmit sem csináltam, csak 5 percet Google-ztam :D).
#42-es voltam."
Akkor te különleges felhasználó vagy. Tudtommal senkinek nem osztottak még pontot.Kamu
Nem osztották ki a pontokat még senkinek ma 23:00-ig az biztos. Ezt pontos forrásból tudom.
Az előző kvíz beküldési határideje: 2023.04.12. 18:00. Az én pontjaimat akkor másnap 13-án hajnal 03:00-ra kiosztották. (tehát 7 órával később)
A fontos tudnivalóknál:
Minden kvíznél -a jutalmak a játék lejárta után 72 órán belül lesznek kiosztva-
#42 nem mond ,ír igazat azt az oldalt + inkább ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!