"Nos akkor vagy nagyon gyerek vagy, vagy a felfogásod gyerekes és nem sikerült felnőnöd, hogy miként működnek a dolgok."
Bizonyára 30 évesen, középvezetőként, amikor sokszor a felettem lévők is tőlem kérnek tanácsot, nagyon gyerekes lehetek, mert gyk-n egy érvelni képtelen, élettelen emberke ezt írja... Reális.
"A példát se sikerült értelmezned, de munkával se lehet sok tapasztalatod, tudod munkahelyen meg szokás csinálni ami az ember munkája, és azért kapja a pénzt, nem csinálod meg max azt mondják rendben akkor holnap nem kell jönnöd lesz helyetted más."
Ezen meg felnevettem... A példát sikerült értelmeznem, elemeztem is. Az, hogy neked ezt nem sikerült felfognod, az más kérdés. Hogy kiemeld, hogy nem ment neked valami, külön kínos.
A munkás részről írtam, így az is kínos.
De, egyébként biztos a mi irodánkban van probléma és biztos az előző munkahelyeimen is probléma volt, hogy valahogy az emberek normális része simán segített másnak, ha pár percébe telt. És valahogy senkinek sem mondták, hogy holnap nem kell jönnie... Érthető, ha téged könnyen elküldenének, ha ennyire aktívan dolgozol a toxikus légkör kialakításáért egy munkahelyen.
"Csak úgy néz ki ez az emberek bizonyos részénél nem egyértelmű, hogy nem mással próbálom elvégeztetni azt amit én is meg tudok csinálni..."
Valóban nem, tekintve, hogy létezik mondjuk ez az oldal is. Bezáratnád vagy mi? :D
"Szóval tekerheted bárhova, de ha nem tűnt fel egyedül te véded, többen leírtuk, hogy csak egy csepp időt kell ráfordítani és semmi nehézség nincs a megoldásában. Csak ugye ha valaki lusta.... tehát végül is a lusta embereket pártolod. :)"
Mondjuk, én nem tekertem, leírtam tök egyszerűen a helyzetet. Ti próbáltok valami extra, univerzális, önfényező bölcsességet beletolni. Az meg, hogy egy bizonyos dologra nem reagáltál, el is árulta, hogy miért.
Félig mondhatjuk, hogy a lusta embereket pártolom. Volt pl. olyan melóm, ahol volt egy bevett módszer valamire, ami jó időigényes volt. Csináltam rá egy jó kis excelt, amivel megvolt pár perc alatt. Na, ott is lelustáztak. Ha ez a szinted, nincs azzal gond, ilyen ember is kell valamire.
"Ez volt konkrétan a legelső válasz, hol ebben a rosszindulat, segített neki...."
Ha esetleg neked is hasonlóan válaszolnak valamikor, valakivel kapcsolatban, akkor gondolj erre. Bár, olyankor pont ti szoktatok a leghangosabban sipítozni, mert az önérzetetek nem lehet tolni...
" Középvezetőként " érdekesen gyerekes vagy.
De még azt sem sikerült úgy néz ki megérteni, hogy mi a gond ezzel a " kérdéssel ". De amúgy megnyugtatlak, ha valaki jelentette volna, hogy ez nem kérdés hanem kérés az olvasók felé, már rég nem is lenne itt, ugyanis közel sem az első és valószínűleg nem is az utolsó mikor valaki megfejtésért kuncsorog, és bizony sorban törölgették is őket. Szóval akkor az oldal szabályzata szerint ugye kérdések voltak.... De hát szerinted kérdés, ki merné kétségbe vonni a "középvezetőt ".
"Nekem nincs ncore-om. Ennyi a titok. Egy ismerősöm kérdezte, hogy tudom e a választ és ezért kerestem rá. Aztán rájöttem, hogy Magyarországon vagyok, nem kell sokat várnom..."
Gyorsan külföldre mentél azóta. :D :D
"" Középvezetőként " érdekesen gyerekes vagy."
Ja. Mert nem azt mondom, mint te. A munkában elért eredményeim azért többet mondanak, mint az érvek nélküli kínlódásod, lássuk be.
"Gyorsan külföldre mentél azóta. :D :D"
Jajj. Online, az oldal szempontjából. Ez egy magyar oldal, tudod? De, még ez is sok volt? :/
Ide Figyelj most már 19.!!!!!!!!!!!
Leírta legalább 10 ember, hogy hogyan a legegyszerűbb megoldani.? IGEN!!!!!
Megpróbálta megcsinálni? Valószínűleg nem!!!!!
Hanem megszerezte a megoldást más forrásból valszeg!!! Mert nem írta hogy "tényleg így nagyon egyszerű"
Ne titulálj már te bárkit is rosszindulatúnak, mert mindenki segítőkészen leírta mit csináljon !!!!!!
Nincs lehetetlen csak tehetetlen!!!! Ember.
(félnótás kekeckedő) !!!!
"Ne titulálj már te bárkit is rosszindulatúnak, mert mindenki segítőkészen leírta mit csináljon !!!!!!"
Hú, a felkiáltójelekkel máris meggyőztél!
"(félnótás kekeckedő) !!!!"
Az aláírásod legalább stimmelt.
"Na, mindegy, részemről off."
De a szavad sem tartod be ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!