Hú... Ha még egy kérdést sem sikerül felismerni, akkor érthető, hogy mondatok értelmezése sem megy.
Ez nem kérés, ez kérdés. Ha tetszik, ha nem. Abból, hogy ti ebből valami elvi problémázást csináltok, mert ennyire üres az életetek, még nem következik az, hogy ez kérés. Plusz, kb. leírtatok olyat, ami minden második kérdéshez odaírható, csak épp értelme nem lenne.
Mindegy. Itt egyszerűen a rosszindulatról van szó, akárhogy próbáltok mást belemagyarázni.
De nehéz neked.... ez ugyanabba a kategóriába esik mikor valaki a háziját akarja megcsináltatni valakivel.
Látom nehéz tényleg számodra ezért segítek egy példával:
Valaki feltesz egy kérdést, hogy az adott egyenleteket miként kell kiszámolni mi a módjuk. Erre válaszolni fognak, elmagyarázzák miként kell csinálnia, mire figyeljen mik a szabályok.
Valaki bemásolja, a házijából az egyenleteket, hogy mik a megoldások... Elküldik melegebb éghajlatra.
Na így már leesett mi a fő diferencia?
Itt sem az volt a kérdés, hogy hé, itt az ncore játék adnátok tippeket hogy találhatom meg a helyeket, hogy meg tudjam csinálni?
Nem, adjátok meg a megoldást....
De mondtam, ha annyira akarod hajrá csináld emg aztán küldd el neki.
Tessék a kvíz tegnap 18:00- kor lezárult.
Most már nyilvánosságra hozható. :)
Ahogy le lett írva 30 perc alatt szöveges fájlba kiírogatva, megfejthető volt egy 10 éves számára is.
Nem volt senkiben semmi rosszindulat szerintem. Az összes képre azonnal pontos találatok jöttek.
Arról szerintem senki nem tehet, hogy egy lusta ember nem képes áthúzni egy képet a sima google képkeresőbe. ( nem kel hozzá semmit telepíteni)
A számokat kérdező számoló géppel, össze tudod adni:)
De egy jó képességű negyedik osztályos, segít és fejből kiszámolja.
1. Zsámbék romtemplom (2)
2. Vácrátót botanikus kert (7)
3. Tata Öveges József szobor (3)
4. Szolnok gördeszkás fiú szobor (15)
5. Szentendre Blagovesztenszka Templom (17)
6. Pécsi Bazilika (4)
7. Mezőkövesd Gépmúzeum Mezőkövesden (10)
8. Kővágószőlős Pálos kolostor (19)
9. Kőszeg Város kút (23)
10. Kéthely Giga nyúl (8)
11. Kaposvár Tótágas szobor (11)
12. Hódmezővásárhely Fekete Sas Kávéház (38)
13. Hévíz Szentlélek római katolikus templom (13)
14. Herend Porcelanium (19)
15. Győr Városháza (21)
16. Gyomaendrőd református templom (67)
17.Budapest Szent Gellért szobra (79)
18. Balatonkeresztúr Római katolikus templom (92)
Leírtam már a fő diferenciát (sic!): A rosszindulat. Kiegészíteném még, hogy egyesek ettől érzik többnek.
Mindkét dolog szomorú.
Reménytelen eset vagy. Amúgy meg a fene a rosszindulatú embereket, hogy helyettem se végzi el senki a munkám, pedig milyen jó lenne ha csak a fizut kellene felvennem.
Na de te miért is nem oldottad emg akkor helyette? Csak nem rosszindulatú vagy?
Hú, szerintem a szitut hasonlítsd egy ország irányításához is akár! Mondjuk a jelenlegi helyzetnek semmi köze a munkához vagy a fizetéshez, de hát ez kit érdekel? Így nem lehetne az önérzetet simogatni, hogy jajj, de drámai valami... (Bár, ha a munkahelyeden is így tolod, valószínűleg utálnak is érte. Vagy élőben azért nincs ekkora arc és önérzet?)
Nekem nincs ncore-om. Ennyi a titok. Egy ismerősöm kérdezte, hogy tudom e a választ és ezért kerestem rá. Aztán rájöttem, hogy Magyarországon vagyok, nem kell sokat várnom...
Nos akkor vagy nagyon gyerek vagy, vagy a felfogásod gyerekes és nem sikerült felnőnöd, hogy miként működnek a dolgok.
A példát se sikerült értelmezned, de munkával se lehet sok tapasztalatod, tudod munkahelyen meg szokás csinálni ami az ember munkája, és azért kapja a pénzt, nem csinálod meg max azt mondják rendben akkor holnap nem kell jönnöd lesz helyetted más.
Csak úgy néz ki ez az emberek bizonyos részénél nem egyértelmű, hogy nem mással próbálom elvégeztetni azt amit én is meg tudok csinálni...
Szóval tekerheted bárhova, de ha nem tűnt fel egyedül te véded, többen leírtuk, hogy csak egy csepp időt kell ráfordítani és semmi nehézség nincs a megoldásában. Csak ugye ha valaki lusta.... tehát végül is a lusta embereket pártolod. :)
"Nem volt senkiben semmi rosszindulat szerintem."
Aham. Tehát, adott egy kérdés, ahol beszóltok másoknak, majd miután tök felesleges, leírjátok a választ.
Ha ez nem rosszindulat, akkor mi az? :D
És még önkritika sincs.
"Google kép alapú keresessel minden gond nélkül megtalalhato minden helyszín.... Ennyit azért dolgozz már vele hogy rastansz 10 percet."
Ez volt konkrétan a legelső válasz, hol ebben a rosszindulat, segített neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!