Létezik olyan, hogy kitörlődik magától egy ismerős facebookon?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, de igazából más okot nem tudok kitalálni.2023. ápr. 5. 12:12
11/14 anonim válasza:
90%, hogy ő törölt téged. 10%, hogy bug vagy véletlenül nyomott félre, bár ha jól emlékszem rákérdez, esetleg valami bot ami bejutott a fiókjába.
12/14 anonim válasza:
Ha valaki töröl az ismerősei listájából egy embert, akkor ez a törölt ismerőse annyit fog látni a saját Facebook fiókjában, hogy már neki sincs ott az ismerősei között az, aki törölte őt. Ettől még a korábbi bejegyzéseknel a like-jai továbbra is láthatóak lesznek.
13/14 anonim válasza:
Valószínűleg az ismerősöd törölt. Így csak a nyilvános bejegyzéseit láthatod, de azt sem lájkolhatod, ha úgy van nála beállítva, hogy mindent csak ismerősök lájkolhatnak. A régi like-ok megmaradnak.
14/14 anonim válasza:
"rendben van. Szarok bele."
És ezt egy olyan emberrel kapcsolatban írod, akivel jóban voltál? Hát nem kizárt, hogy pont ezt érezte ő is, hogy lesz**od, esetleg rájött, hogy kihasználod és csak akkor nézel felé, ha éppen kell valami. Nekem is volt ilyen "jóbarátom". Én is töröltem az ismerőseim közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!