Létezik olyan, hogy kitörlődik magától egy ismerős facebookon?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, de igazából más okot nem tudok kitalálni.2023. ápr. 5. 12:12
1/14 anonim válasza:
Nem törlődik ki magától, csak akkor törlődik egy ismerős, ha törli az illetőt az ismerősök közül.
2/14 anonim válasza:
Ez gyakorlatilag kizárt, valószínűleg ő törölt téged.
3/14 anonim válasza:
Szerintem létezik.
Régebben, 8-9 évvel ezelőtt volt ilyen. A feleségem írt rám, hogy ne lepődjek meg, hogy nem vagyunk ismerősök, nem ő csinálta, hanem a Facebook. És tényleg, több munkatársam is így járt akkor.
4/14 A kérdező kommentje:
Érthetetlen, de rendben van. Szarok bele.
2023. ápr. 5. 12:19
5/14 A kérdező kommentje:
Jó, de pont olyannal, akivel személyesen beszélgető viszonyban vagyunk (vagy ezek szerint voltunk)?
2023. ápr. 5. 12:20
6/14 anonim válasza:
1. az ismerősöd törölte magát
2. a fb törölte vmi szabálysértés miatt
7/14 A kérdező kommentje:
Nem törölte. Ugyan úgy ugyan azzal a profillal van fent. Véletlenül vettem észre. Még egy régebbi képén a lájkomat is mutatja.
2023. ápr. 5. 14:14
8/14 anonim válasza:
Amíg volt facem, teljesen random emberekre jelezte, hogy "visszaigazolta a jelölésemet", pedig még életemben nem is hallottam a nevét sem (indiai, afrikai, stb nevú emberek)
Illetve tűnt el úgy ismerősöm, hogy közben sem ő, sem én nem használtuk a facet, egyikünk sem tiltotta a másikat, mégsem tudtunk még rákeresni sem egymásra.
Az egész teljesen véletlenszerűen működik, ahogy szinte minden funkció azon a szz@ron.
9/14 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz a magázódáshoz így is lehet nevezni. Keresd meg az illetőt aki a nevedben lépett be a gépedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!