Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tudtok a tavaly december...

Mit tudtok a tavaly december 19-én zárolt Facebook fiókokról?

Figyelt kérdés
Ennek sajnos én is áldozata lettem és azóta nem férek hozzá a fiókomhoz és még csak lehetőségem sincs visszaszerezni a fiókomat. Legalábbis én nem tudok lehetőségről. Arról már olvastam hogy többen jártak így és sajnálom őket. Esetleg sikerült azóta valakinek visszaszereznie a fiókját.

2023. ápr. 1. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Hallgasd meg a Mit remelsz c. dalt!
2023. ápr. 2. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én fiókomat tavaly januárban zárolták, csináltam egy újat. Az újat tavaly novemberben zárolták, mindkettőt sikerült feloldani.

Ha be akarsz lépni a fiókodba, megjelenik, hogy zárolva van, de azt is közlik, hogy mit tehetsz a feloldás érdekében. Csináld végig.

2023. ápr. 3. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Azóta ezen keseregtek?

Fb nélküli vagyok. :D

Nem kárörvendek, de ez most mi? Miért zárol ennyi fiókot a Fb?

Meg most már regisztrációhoz is kell telószám?

Én örülök neki, hogy már nincsen fiókom. Igazából jobb, viszont munkában, kapcsolattartásban nehéz.

2023. ápr. 4. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:
2/3 A zárolás oka is le van írva ami nem más mint "szokatlan tevékenység". Egy lehetőséget ad nekem a Facebook azt hogy jelentkezzek be egy olyan eszközről amelyről korábban sikerült. Azóta már sokszor próbáltam minden általam használt eszközt de egyikről sem enged bejelentkezni.
2023. ápr. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!