Elfogom veszíteni a Facebook fiókom?
Figyelt kérdés
Régen mikor regisztráltam a Facebookra akkor citromail - es email címmel hoztam létre viszont fizetős lett a citromail, jött egy email ha nem fizetek elő akkor 14 napon belül törlik a fiókom, azóta már facebookon állítottam be másodlagos email t és telefonszámot. A kérdésem az lenne hogy ha törlik is a citromailem de van telefonszám meg Gmail megadva akkor nem tűnik el a Facebook fiókom?!2023. márc. 29. 19:26
1/9 anonim válasza:
Állítsd át a másodlagos e-mail fiókot elsődlegesre (ne a Citromail legyen az elsődleges), és onnantól már azzal tudsz belépni.
2/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nemtudom hogyan kell :(
2023. márc. 29. 19:43
3/9 anonim válasza:
Ha eltűnik, regisztrálsz újra és kész.
4/9 anonim válasza:
Állítsd be elsődlegesnek a gmail-t aztán citromot le is választhatod róla kb.
5/9 A kérdező kommentje:
De hogyan állítsam elsődlegesnek a gmailt?
2023. márc. 29. 22:15
6/9 anonim válasza:
Ahol fel vannak sorolva a mail címek beálíltásokban, ott lesz vékonyan a gmail alatt hogy beállítás elsődleghesnek.
7/9 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszi :)
2023. márc. 29. 22:24
9/9 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt. Beallitottam elsodlegesnek a gmailt, a citromailt pedig toroltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!