Mit jelent, ha Facebookon valakinek így néz ki az adatlapja? (kép)
Miért nem tudom bejelölni?
Az alul lévő képen lévő kicsi ablak akkor tűnik fel, amikor a három pontra kattintottam rá. (tiltás, támogatas kerese)
Megnéztem a tesóm profiljából is, és neki meg kiírja a "jelölés" lehetőséget...
Valahogy engem lekorlátozott?
A kék nap épp most kel fel a fekete tó felett...
Ezért van narancssárga derengés az égen.
De engem ismer személyesen is. XD
Egyszer már bejelöltem decemberben. Gondolom törölte a jelolésem mert nem volt meg az a lehetőség sem, hogy "jelölés törlése"..
Csak azt nem értem, hogy miért nem jelölt vissza. Legjobb barátok vagyunk...
Én is letiltottam az ismerősnek jelölést már rég.
Csak arra használom a fácsét amire feltétlen kell. Nem érdekelnek azok akik meglátnak az utcán és már römmá is jelölnek mindenhol is.
A probléma nálad van ha ezt nem ismered fel. És még annál is nagyobb hogy ha felismered, de nem akarod tiszteletben tartani. Nem tudom mi a f..nak kell ennyire nyomulni...? Attól hogy nem jelölöd be, még holnap is fel fog kelni a nap.
Nem vagyok nyomulós. Hónapokkal ezelőtt beszéltünk utoljára.
Egyébként pedig nagyon jó barátok vagyunk, de most külföldön tanul egyetemen és biztos egész nap tanul.. Persze megírta, hogy most nem nagyon lesz elérhető, de akkor is furcsa, hogy nem jelölt vissza azóta.
Mindegy is. Biztosan nagyon elfoglalt. Azért köszönöm szépen a válaszokat. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!