Ez hogyan lehet, ez igy rendben van a gmail és a név, cím? A helyzet írok példát...csak kitalált nevet használok csak példa!!
Jeges@jonas@gmail.com
Jeges1@jonas@gmail.com
Az első E-mail címemre irtak levelet, megkaptam a második eredeti és csak 1 valós, címen, az, hogy lehet?
Igen, sajnos nemtudom.
Megpróbálom megegyszer,
Kűldenek 1 levelet a címemre, megnézem mert ugye megkaptam,
Nézem a címzeztet az enyém de 1 karakter " 1 " szám. Ahogy irtam fönt,
Azigaz 1 db kukac van, a különbség csak egy szam és mégis én kapom meg mint amiben nincs egy szám
Sajnos nemtudom megírni jobban mire gondolok, 🙄 nem direkt csinálom,
Nem baj ha nem válaszoltok , megértem, nyugodtan törölhetik a kérdésemet, sajnos ez van,
Én értem, hogy mire gondolsz, viszont nem tudom az okát.
Az értetleneknek pedig:
A kérdező e-mail címe pl. berez.elek1@gmail.com (1-essel a végén)
Valaki küld egy e-mailt a berez.elek@gmail.com -ra (1-es nélkül)
A kérdező ezt az e-mailt megkapja az eredeti (1-essel működő) e-mail címére a hibás címzés ellenére.
Pedig a fenti két cím elvileg egymástól függetlenül kellene működjön, vagy ha az 1-es nélküli nem létezik, akkor vissza kellett volna dobja a rendszer.
A kérdés tehát az, hogy hogyan lehetséges, hogy a berez.elek@gmail.com címre küldött e-mailt a berez.elek1@gmail.com gazdája kapta meg?
Úgy-Úgy!
Dejól mondod, köszi a helyesítést, arra gondolok igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!