Miért jó hogyha a NAT-os IP helyett Public IP-t kapok a szolgáltatótól?
Sok helyen olvastam, hogy egyes problémákra ezt ajánlják. De nem értem, hogy miért jó ez.
Digis ügyfeleknek ajánlották, hogy kérjenek nyilvános ip-t a natolt helyett.
Azért érdekelne, mert folyamatosan szakadozik a netem a modem és a router között éjfél és hajnali 3 között. Hátha a public ip megoldaná a problémát. A szolgáltató alapból natos ipt ad tudtommal.
"Hátha a public ip megoldaná a problémát. "
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Hogy miben segít az ügyfélszolgálat? Kivizsgálják esetleg, ahelyett hogy te próbálod meg az ő szolgáltatásukat "mókolni", és esetleg találnak valamit.
Az IP címnek semmi köze a szaggatáshoz. Azért szaggat a neted, mert a Digi nem tudja biztosítani a stabil szerver-kliens kapcsolatot akár konfigurációs, akár teljesítmény szempontból. Na ezért kéne talán nekik mondani ha gond van, ahogy azt a szerződésben aláírtad, és nekik 72 órán belül kötelességük intézkedni, vagy kötbért fizetni részedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!