Gmail.com helyett mit ajánlotok?
Gmailon normális e-mail cím nem regisztrálható.
Egy normális cím pedig a vezetéknév és keresztnévből áll számok meg mindenféle toldalékok nélkül, maximum a keresztnév vagy vezetéknév rövidítve az első betűvel.
Nagyon komolytalan amikor számokkal tele van meg plusz betűkkel vagy kihagyva belőle néhány.
Amúgy jó lenne a gmail.
Olyan kellene ami stabil, jól működik és amiket leveleket küldök nem rakja másoknak spamba. Vagy legalábbis nem nagyobb eséllyel mintha gmailről küldeném.
Nem tudom, hogy te hogy csinálod, de nekem pontosan ilyen van, amilyet te szeretnél. vezetéknévkeresztnév@gmail.com
Akkor kell beleírni valami megkülönbözetöt, ha gyakori neved van(pl Kovács János). Ebből nyilván több ezer van és nem lehet ugyanaz mindenkinek. Tehát ez nem a gmail hibája, hanem ez egy kikerülhetetlen dolog. Ha gyakori neved van, akkor más levelezőknél is bele fogsz futni ebbe a problémába.
Nem mondtam, hogy a gmail hibája lenne.
Gyakoribb a nevem igen, viszont a gmail a legelterjedtebb, így egy másik szolgáltatónál könnyebb lenne normális címet regisztrálni.
Pl. keresztnév első betűje . vezetéknév @ ......
Protonmail, Tutanota
Vagy regisztrálj egy saját domaint egy szimpatikus szolgáltatónál.
ne erőlködj más szolgáltatónál, xart sem érnek,
és gondolom hosszabb távban gondolkozol,
a világ elsőszámú ,
legbiztonságosabb,
legstabilabb,
legtöbb szolgáltatással rendelkező,
legjobb szolgáltatója a google, gmail.
inkább keress a nevedhez egy + karaktert, nemcsak számok vannak, hanem pl.
ez - vagy ez _ vagy pont, vagy vessző stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!