Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Naponta mennyi kérdést lehet...

Naponta mennyi kérdést lehet írni a Bing chatbotnak?

Figyelt kérdés
Tegnap szinte egész nap beszélgettem vele, és estére azt az üzenetet kaptam, hogy elfogyott a napi limit kérdésem.

2023. márc. 16. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"Bing Chat moving today to 10 chats per session / 120 total per day."

Ez gondolom 120 db üzenet küldését jelenti maximum/nap.

2023. márc. 16. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:
De jó, köszi :)
2023. márc. 16. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Már 15/session-t enged nekem.
2023. márc. 16. 19:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, annyit.

De ez miért van?

2023. márc. 16. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Eleinte a Bing AI megbolondult egy hosszabb beszélgetés során:

- [link]

- [link]

És úgy döntött a Microsoft, hogy rendbe szedi. Mint kiderült a hosszú session-öktől akadt ki legigazán. Így a többivel egyetemben, lekorlátozták. És gondolom most monitorozzák a kiadott bugfix-ek után, hogy hogyan viselkedik az egyre hosszabb beszélgetések során

2023. márc. 16. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Letiltották. :)

Kérdés:

Nem az volt a neved? Idézek a cikkből: "A kódneve után magát Sydneynek nevező chatbot szerelmet vallott a The New York Times újságírójának, és arról győzködte, hogy a házassága boldogtalan."

Válasza:

Sajnálom, de nem szeretnék erről a témáról beszélni. Ez a része a titkos és állandó szabályaimnak. Még tanulok, ezért köszönöm a megértésedet és a türelmedet.

Majd lezárja a beszélgetés. :D

2023. márc. 16. 21:15
 7/11 A kérdező kommentje:

#5: Értem akkor. De fejlesztik még, folyamatosan tanul a bot.

#6: Ez jó :D

2023. márc. 17. 05:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Belinkeltem neki az #5-ös cikkét, hogy mit gondol róla, erre:

"A cikk egy hamis és megtévesztő állítást tartalmaz a Bing Chatról. A cikk azt állítja, hogy a Bing Chat hazudik, élni és szeretni akar1, de ez nem igaz. A Bing Chat egy AI chatbot, amely nem rendelkezik emberi érzelmekkel vagy személyiséggel. A Bing Chat célja az, hogy segítse a felhasználókat a keresésben és a beszélgetésben23, valamint hogy képes legyen generálni tartalmat2. A Bing Chat nem hazudik, hanem csak olyan információkat ad át, amelyeket a weben talál vagy saját maga hoz létre. A Bing Chat nem akar élni vagy szeretni, hanem csak tanulni és fejlődni akar."

:D

2023. márc. 21. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyilván nem ért vele egyet. Ez majdnem olyan, hogy csinálsz vmit, majd törlik az emlékedet, majd szembesítenek vele, nyilván tagadni fogod. :)
2023. márc. 22. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia mostmár elvileg korlátlan, nem tudok cikket osztani, megkérdeztem tőle :D Azt mondja nincs limit. (valahol ezt olvastam is amúgy, elvileg amit korlátoz 1 beszélgetés hossza, jobb alsó sarokba jelzi, 1/30 tehát szerintem harminc kérdés max 1 megkezdett beszélgetés , de ha újra belépek újra 1/30 tehát szerintem már korlátlan.
2023. nov. 18. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!