Melyik ingyenes online képszerkesztővel tudok a kép alá írni? Mit ajánlotok? Inkább egyszerűt, 5-6 képhez akarok kommentet.
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 09:38
2/10 A kérdező kommentje:
Mit ajánlasz ami egyszerű és kipróbált?
Kerestem de vagy ingyen kipróbálhatod, vagy regisztrációs.
Egy van aminél pont a kép alá írás nem működik.
2023. márc. 13. 10:11
3/10 anonim válasza:
fotoszerkeszto.hu az pont az értelmi képességeidhez hangolt.
4/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy egy tökfilkó pont azt fogja ajánlani amit írtam hogy nem működik a kép kommentje. És még közben engem próbál gyalázni..
Hallod ezzel tényleg magadat sikerült égetnek bocs! :D
2023. márc. 13. 10:51
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Azért, mert hülye vagy elolvasni a szöveg feliratot, rábökni, majd a + jelre az nem az én problémám.
7/10 A kérdező kommentje:
Azért mondjuk mert erre órákkal ezelőtt eljutottam és fordított giga betüket ír be automatikusan fordítva- nyilván nem a te problémád... azért én kérdeztem.
2023. márc. 13. 11:13
8/10 anonim válasza:
Paint (a win beépített programja)
9/10 anonim válasza:
Számítógépen, vagy mobiltelefonon?
Kérd meg a 7 éves gyermekedet és megcsinálja neked, el is mutogatja lépésről lépésre, hogy utána egyedül is elboldogulj. ;)
10/10 De La Cruse válasza:
Laptopon a gimp.
Akár a fogakat is kifehérítheted pontos kontúrral. A szemeket torzítás nélkül színezheted.
A feliratokhoz gyakorlatilag minden betűkészlet letölthető és látványosan színezhető.
A trükkök ezreit alkalmazhatod egy közepes tudással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!