Hogyan lehet Facebookon letiltott email címet visszaállítani? Kinek lehet/kell írni?
A történet viszonylag egyszerű, csak a végén lett bonyolult:
Gyerekként volt egy citromailes email címem, ezt használtam mindenhová (online játékok, később Facebook), gyakorlatilag ez volt a "hivatalos" email címem. Még szintén gyerekként volt egy balesetem, amikor nagyon sokan írtak rám, jelöltek be, volt aki támogatni akart, volt aki "betámadott", de nem tudtam elviselni, ezért felfüggesztettem a fő profilt és álnéven csináltam egy másikat, amire az akkor frissen létrehozott gmailes emaillel regisztráltam.
Eltelt egy kis idő, néhány hét, amikor már "elmúlt a csoda" és nem kerestek sokan, visszatértem az eredeti profilomra, amit azóta is használok. Eltelt azóta már egy jó 10 év, igazából több is, a második profilra soha többet nem léptem le. Nem meglepő módon (álnév+inaktivitás) letörölték, az emailt meg tiltották (ezt nem tudom miért).
Igen ám, csak azóta megfordult az email tendencia: a gmailes email (ami egyébként nagyon találóan a nevem@gmail.com) lett a hivatalos, azt használom Facebook-ot leszámítva mindenhová, az van megadva a szolgáltatóknak, annak használom a tárhelyét (Drive), azt használom munka ügyben (álláskeresés és hivatalos kommunikácó, van külön céges email a munkahelyi dolgokra), LinkedIn-en, stb.
A citromail már csak a Facebook miatt maradt meg és most hogy fizetőssé válik, igazából teljesen el akarom hagyni. Csakhogy a Facebook-os emailt nem tudom megváltoztatni, merthogy a (most már hivatalos) gmailes email címem le van tiltva.
A kérdés: fel lehet oldani valahogy a tiltást? Kinek kell írni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!