Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SEO szempontból melyik lenne...

SEO szempontból melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés

Későbbi SEO, illetve "etikett" irányból melyik megközelítés lenne jobb egy domain regisztrációhoz:

www.valamioldal.eu ...vagy

www.valami-oldal.hu ...?

A sima .hu végűt valaki megvette, de weboldal nincs rajta, így csak a kötőjeles érhető el sajnos. Igazából az első időkben csak levelezéshez használnám a domaint, mert szerintem komolyabban vehető egy cég aminek saját domain-es e-mail címe van, nem sima gmail. Aztán később lehet, hogy lesz egy sima natúr landing page is, de egyelőre csak az e-mail és az "etikett" miatt érdekel.

Ciki a kötőjel egy e-mail címben, válasszam inkább a .eu végű domaint?

2023. márc. 7. 02:50
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Találj ki más nevet vagy próbáld meg megvenni a lefoglalt domaint.
2023. márc. 7. 03:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Vedd fel a kapcsolatot a domain tulajdonosával, hogy igényt tart-e rá.
2023. márc. 7. 07:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. :D
2023. márc. 7. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:
SEO szempontból választunk a kérdésre. De ha nem érdekel téged a válasz, akkor vedd meg a kötőjeles domaint.
2023. márc. 7. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom, hogy az lenne a legjobb, a kérdés a kettő domain közüli választás volt, nem a válasz nem érdekel. Nem a kérdésre válaszoltatok. Mondjuk ez már megszoktam gyakorin, elég "gyakori". :D
2023. márc. 7. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az eléggé beszédes válasz, hogy SEO szempontból a kötőjeles felejtős. Ha nem tudod vagy akarod megvásárolni a sima domaint, akkor vegyed meg a kötőjeleset, de akkor azt nem SEO miatt teszed. Röviden ennyi a történet. SEO szempontól csak abba érdemes belegondolni, hogy mennyit kell magyaráznod szóban, hogy ákom kötőjel bákom a domain, nem pedig ákombákom egyben, ugye jól írtad fel? Nem, nem úgy, kötőjellel, azt húzd át és írd le újra. Aztán hogy ha valami bevételszerzési forrás lenne rajta, akkor mennyire fognak ferde szemmel nézni a kötőjelre, pláne, hogy ha kitörlik, akkor egy teljesen más tartalom jön be rajta. Tipikus csalási módszer.
2023. márc. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!