Megváltoztassam a nevemet facebookon?
Nem a rendes nevemen vagyok fent, mivel mikor létrehoztam ezt a profilt, inkább más nevet adtam meg, mert úgy gondoltam, hogy biztonságosabb.
Azonban azóta sokszor kerülök emiatt kellemetlen szituációkba, és sokszor gondolkozom azon, hogy meg kéne változtatnom a nevemet a facebookon.
Csak azon gondolkoztam, hogy az ismerőseimet ez nem zavarná, vagy szerintetek nem lenne nekik fura?
Köszönöm a válaszokat! :)
De megtudnám változtatni. Csak kicsáncsi vagyok más véleményére is.
Kérlek, amíg nem ismersz, légyszíves ne beszélj így, mert nem tudod miért döntöttem úgy, ahogy.
Szerintem felesleges, aki ismerősöd az tudja ez van és miért.
Én is hülye vicces néven vagyok fenn, néha mókás.
Köszönöm szépen a válaszokat!
#5 :DD
Google barátom szerint lehetséges.
Bár akinek neve megváltozott mert pl megházasodott a linkbe mégis a leánykori nevét lehet látni.
így kell fb oldalán találtam, úgy hogy jó lesz ajánlom használj youtube videokat, ha leírás alapján nem megy
How to change your name on Facebook
To change your name on Facebook:
Review our name standards.
Click your profile picture in the top right of Facebook.
Select Settings & privacy, then click Settings.
Click Name.
Enter your name and click Review change.
Enter your password and click Save changes.
If you're having trouble changing your name, please fill out this form to let us know. You can only change your name every 60 days.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 7-es, tudom hogy kell :)
De azért köszi, kedves tőled, hogy leírtad.
Egyébként már megváltoztattam. És nem volt semmi, minden jól alakult.
Köszönöm minden válaszoló segítségét! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!