Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem túl sok az...

Csak szerintem túl sok az elmebeteg az r/talk_hunfluencers-en (Reddit)?

Figyelt kérdés
Nem szoktam aktív lenni Redditen, de néha amikor felnézek rá mindig feldobja ezt a szenny oldalt. Az még oké, hogy néha lebuktat álszent celebeket, de az esetek 99%-ban szitkozódó posztokkal van tele az oldal, 1 napos fiókokkal amiket egyértelműen olyanok készítettek akiket bannoltak már. Ti mit gondoltok?

2023. febr. 24. 11:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Az a közösség innen nőtte ki magát. Volt néhány pszichopata aki képtelen volt leszállni egy-két felkapott nőről (halmosi, avram stb.), de a folyamatos jelentések hatására innen mindig eltűntek és tiltásra kerültek ezek a fiókok. Akkor találták ki, hogy keresni kellene olyan helyeket ahol a moderáció enyhébb vagy nincs, úgy kerültek át Redditre, majd koptak ki innen véglegesen. A fő bolondok végül kiváltak saját, konkrét embereket megcélzó szubokra ahol totális az kontroll és a maximumra van csavarva a gyűlölet, sokszor a saját közösségnek is túlzás ami ott folyik, és láthatóan kezelésre szorulnak egyesek.

Az anonim fórumozás kultúrája ilyen. Amekkora előny arctalan és névtelen megjegyezéseket hagyni következmények nélkül, ugyanannyira lehet visszaélni is vele.

2023. febr. 24. 11:45
 2/14 anonim válasza:
94%
Szerintem is beteges. Utálják őket, de azért követnek 50 féle tucat faceappos nőt 3 féle felületen. Én is szánalmasnak tartom ezeket a nőket, pont ezért nem is követem, de még nem is nézegetem az oldalukat. Egy kifejezetten káros tartalom kiposztolásában pl. mikor az a koravén edzős csaj szolit reklámozott még látok értelmet, de ezek minden értelmetlen sztorit, posztot kiraknak mindenkiről. Amúgy tök érdekes mert ha megnézed a kommenteket sokszor kijön hogy van köztük tanult, egyetemet végzett, látszólag tök normális élettel rendelkező ember. Mégis ilyen szenny fórumokon írkálnak 8 általánost végzett x celeb nőjeként felfutott szaratós teát reklámozó emberekről. Ezek valószínű titkon irigyek ezekre a nőkre hogy a külsejükből élnek és 0 ráfordítással többet keresnek mint ők csak maguknak se merik bevallani, ezért a frusztrációt amit ezek a nők okoznak bennük ezzel a megszállott fröcsögéssel vezetik le. Normális önértékeléssel rendelkező emberek tök leszarják ezeket az embereket.
2023. febr. 24. 12:21
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem akarom védeni őket, egy borzalmasan toxikus társaság, ami egyre csak rosszabb lesz. Viszont ennek a kialakulásához az is hozzájárult, hogy a legtöbb "celeb" nem viseli el a leg apróbb kritikát sem, mindent törölnek, illetve töröltetnek magukról, amit negatívnak gondolnak. Itt legalább bárki szabadon leírhatja, mit gondol róluk.
2023. febr. 24. 13:00
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 Őszinte leszek, én magasról sz.rok rá hogy melyik celeb hogyan hazudik vagy sem. Miért kéne hogy zavarjon engem, hogy XY megcsalja a párját? Szerintem egy normális embernek nem kéne hogy egy celeb hülyesége annyira felcsessze őt, hogy ilyen alpári stílusban beszéljen. Akármennyire rossz ember az influk többsége, nagyrészt jobban tisztelem őket ezeknél a megkeseredett nyomorékoknál, akiknek folyamatosan a bejegyzéseit kell látnom mert valamiért Reddit nem engedi, hogy némítsam a csoportot.
2023. febr. 24. 17:19
 5/14 A kérdező kommentje:
#2 Csak azért mert valaki diplomás, attól még lehet érzemileg hülye szerintem
2023. febr. 24. 17:20
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

"nem engedi, hogy némítsam"

Bármelyik közösség posztján lenyomod a három pöttyös további menüt, és lesz ott egy "mute r/..."

Ha ajánlásként hozza fel a többi közösség posztja között, akkor ugyanebből a menüből az választható ki, hogy kevesebb ilyen tartalmat mutasson.

Harmadik lehetőség, felvenni tiltólistára itt: [link]

2023. febr. 24. 17:25
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 Nálam nem jelenik meg 🤷🏼‍♀️
2023. febr. 24. 17:27
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Én is azt tapasztalom hogy ez a sok elmebeteg mind mind szembe jön a sztrádán és dudálgatnak... 🙄
2023. febr. 26. 16:15
 9/14 NTBS ***** válasza:
92%
Nem. De legalább nem itt vannak.
2023. márc. 19. 19:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért dobja fel mindig azt az oldalt neked, mert az algoritmus, az előzményeid, és egyéb tevékenységeid alapján meghatározott érdeklődési köröd alapján, relevánsnak, téged érdeklőnek találja az adott tartalmat.

És az algoritmus, nem csak az érdeklődésedet veti össze az elérhető tartalmakkal, hanem a felhasználói fiókokat is a te fiókoddal. Így a fiókodhoz hasonló, más fiókok által megtekintett vagy közétett tartalmakat is megjeleníti. Ha például, te is írtál valamit, akkor az írásod témája, stílusa, fogalmazása alapján is összepárosít, olyan más felhasználókkal, akiknek hasonló a megnyilvánulásuk. Ezáltal a hasonló megnyilvánulású felhasználók, szinte mindig összetalálkoznak a virtuális világban, és felerősítik egymásban a közös irányúltságokat.

2023. dec. 30. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!