Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért hiszik sokan, hogy az a...

Miért hiszik sokan, hogy az a facebook profil biztosan kamu, akinek nincs kint semmilye nyilvánosan, csak egy “csak én” láthatósággal beállított profilképe?

Figyelt kérdés

Rendszeresen megesik, hogy nem vesznek be csoportokba, egyszer meg is írták, hogy azért, mert kamufiókos vagyok.

Nem vagyok az egyébként, csak nem osztok meg semmit és az ismerőseimet is csak én láthatom. Komolyan ennyire ki kell mindent világ elé tárni? Vagy aki csak azért van fent facen, hogy csoportokra, hírekről való értesülésekre használja, és nem pakolja ki a fél életét az már kamu?

Ma nagyon felhúztak ezzel.

2023. febr. 14. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

El kellene már felejteni a Facebook -ot... már elég jól kijött, hogy mennyi baj van vele.

Én is sokszor megkaptam ezt, olyantól is, aki melóhelyről ismert, tehát ezt sértésként is szívesen odavágják, olyanok is, akik nagyon jól tudják, hogy nem kamu a profilod.

A Facebook "közösség" ugyanúgy lezüllött, mint az online videójátékos világ (FPS).

Az emberiségnek hágy 100 év törvényalkotás, civilizációfejlődés, polgárjogi kűzdelem kellett, hogy elérjünk egy normát? Sok.

most gondolj bele, hogy az online világban 0 ról kezdtük. Egyszerre van a troll anarchia, és az adminok, big-tech diktatúrája, saját játszótere, ahol az életben periférikus figurák kiélheti magukat.

Sok-sok év kell, hogy ez civilizálódjon. Ez most még a Facebook -nak nem érdeke, és aki adminként ezt csinálja annak se. Neki ez jó, és örömmel él vissza az erőpozíciójával, és röhög a képedbe, hogy "Jaj a legyőzöttnek"

Én egy (FPS) szerveren megkaptam hogy: "My server, my rules" Tényleg igazad lehet egy ilyen helyen? Ez kb, mintha Észak-Koreában, Szaúd-Arábiában, Iránban, Kínában, Oroszországban keresnél polgárjogokat, és polgári normákat.

2023. márc. 26. 15:19
 12/13 anonim válasza:

Kérdező, amit most legutóbb leírtál magadról, ebből azt lehet leszűrni, hogy te like vadász vagy!

Közel 500 ismerősöm van, én is hiába posztolok bármit, 99,9%-uk le se sz*rja amit posztolok a legtöbbre, ha érdekes is egy adott poszt, de úgy vagyok vele, hogy lesz*rom, nem foglalkozom vele, max akkor nem posztolok semmit, mert minek.

Így kéne felfogni!

2023. aug. 9. 21:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha like vadász lennék, begyűjtenék egy csomó ismerőst és raknám ki a képeket, lehetőleg nyaralgatósat, magánéleten csámcsoghatót.
2023. aug. 10. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!