Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail: "visszajutás a fiókba"...

Gmail: "visszajutás a fiókba" probléma megoldása?

Figyelt kérdés

Adott egy Gmail fiók, melyet több mkint 16 éve hoztam létre.

Sok éve használom Thunderbird-del, imap protokollon keresztül.

A napokban böngészővel is be szerettem volna lépni.

A jelszó beírása után "A google szeretne meggyőződni róla, hogy önhöz tartozik -e a fiók" szöveg jelent meg és nem engedett bejelentkezni.

Biztonsági kérdés: "mi volt az utolsó telefonszámom" - ezt kérdezi, amire nem tudom a választ, telefonszám sose volt megadva annál a fióknál, de a létrehozáskor még volt "biztonsági kérdés" beállítási lehetőség, sajnos már nem emlékszem mit állítottam be.

Bármit választok és megadom a teljesen jó jelszót, olyasmit közöl, hogy nem áll elég információ rendelkezésre hogy meggyőződhessen róla, enyém .e a fiók, jelentkezzek be olyan eszközről, hálózatról stb ahol napi szinten használom a fiókot.

Ha így böngészőből próbálok bejelentkezni, a Thunderbird-et is kidobja, jelszót kér, ugyanazt közli ott is, tehát Thunderbird esetén is, amelyet már évek óta használok...

Ha megkérdezné: mikor hoztam létre a fiókot pontosan, arra tudnék válaszolni, volt már hogy egy fiókba ilyen módon jutottam vissza.

Ezt nem kérdezi, sajnos.

Járt már valaki hasonlóan? Mit tegyek?

2023. febr. 14. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer ez segített:

[link]

2023. febr. 18. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem, egyéb tipp?
2023. febr. 18. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos nincs több tipp. Az utóbbi időben én is sokszor úgy járok, hogy csak telefonszámra küldött kóddal tudok bemenni a gmailbe.

Kicsit túlzásba viszik a biztonságos beléptetést.

Remélem sikerül megoldást találnod.

2023. febr. 18. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Tizenakárhány éve használtam ugyanazzal a jelszóval meg levelezővel stb és egyik napról a másikra ez történik.

Nem az "elsődlegesen használt fiók" úgyhogy nem olyan nagy probléma.

2023. febr. 19. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!