Far Cry 4, lehetséges, , hogy visszajussak arra a pályára?
Figyelt kérdés
Letöltöttem hozzá egy patch-et,( mert a térkép is fekete volt, és a Shangra La küldetésnél az írta ki, hogy elhagyom a zónát, miközben arra kellett volna tovább mennem ) ami aztán kérte ha el akartam indítani a játékot, hogy jelentkezzek be az uplay-be. Meg is történt, majd az aktivációs kódot is kérte, de mivel torrentről van, ezért nincs. Többször is el szerettem volna indítani, de nem engedte az uplay miatt, így kitöröltem. Van esély vagy mód arra, hogy ha leszedtem és újra működik, de visszatérjek oda, ahol jártam? Pályakód ilyesmi? Vagy előről mehet az egész?2015. febr. 8. 22:30
2/2 anonim válasza:
ha megvannak a mentések, akkor visszatérhetsz oda, egyébként meg előről kell kezdeni.
Általában Dokumentumokban szokta menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!