Miért nem lehet belépni a FREEMAIL-re? Webes felületen jelszó beadás után nem csinál semmit. 3 féle böngészőből is próbáltam. Outlookkal használom alapból, az küld freemailen keresztül, meg is érkeznek, de a freemailre érkezett levelek nem kapja meg.
Figyelt kérdés
FREEMAIL-en az oldalukon belépés előtt a megfelelő menübe lépve azt irja hogy minden rendszerük működik...2023. jan. 27. 09:24
11/14 A kérdező kommentje:
Még annyi előzmény volt, hogy pár napja irtó sok spam jött a freemailes cimemre, sok össze-vissza -valószinüleg robotprogram által előállított- freemailes cimmel, de először csak a spam mappába került, és be lehetett még lépni. Úgy gondolom valami spam túlterhelés miatt szarakodik a freemail.
2023. jan. 28. 13:52
12/14 veterán vas válasza:
Sok éven át üzemelt -úgy ahogy-a freemail, aztán egyszer nekem is elakadt benne valami, és azót sem enged belépni.
Igaz ennek már vagy 10 éve, de akkor sem volt rá magyarázat.
Külön probléma, hogy éppen olyan időszakom volt amikor a megszokottnál több munkahelyi e-mailt vártam.
Bele sem merek gondolni, mennyi fontos, vagy sürgős üzenetről maradtam le, önhibámon kívül. :(
13/14 A kérdező kommentje:
A megoldás az lett, hogy a freemail webes felületén jelszót kellett változtatni, utána jó lett minden...
2023. máj. 16. 09:59
14/14 veterán vas válasza:
#13.
Természetesen ezt is megpróbáltam, de válaszként jött a standard szöveg, hogy ehhez a névhez már van egy hozzárendelt freemail cím, tehát nem enged újat. Viszont a régi jelszót nem volt hajlandó elfogadni, így a kör bezárult.
(azóta a gmail.com üzemel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!