Feltortek a telefonod uzenet?
Ma probaltam egy animet megkeresni, aztan megtalaltam egy kepet rola, rakattintontam ami egy oldalra vitt, ahol azonnal egy olyan kis uzenet ugrott fel, hogy a telefonod feltortek
Na hat szerintem 0 valosagalapja, de azert megnyugodnek ha mas is leirna
Nem törik fel a telefont egy kattintásból, amit ha megnyitsz akkor azonnal kiírja hogy megtörtént. Amúgy sem férnek hozzá csak úgy a dolgaikhoz, ha előtte nem adtál engedélyt egy művelet végrehajtásához.
Ez ugyanaz a kategória, mint hogy te voltál az oldal 9999. látogatója és nyertél, vagy hogy találtak kétszáz vírust és gyorsan töltsd le azt a programot ami majd segít (és akkor abban van a vírus, ha megadtad neki az engedélyt).
Ez az illegálisan megosztott tartalmak velejárója, hogy aki ilyen témában kutat, az találni fog rossz dolgokat. Addig jó, amíg ez csak üres fenyegetőzés, vagy megpróbálnak rávenni valamilyen fizetésre vagy kártevő letöltésére, és te észnél vagy és nem teljesíted.
Ettől még járhatsz rosszabbul is. Például azt írja egy oldal, hogy megtalálta a keresett sorozatot, de a lejátszáshoz telepíts egy alkalmazást vagy valami segédprogramot, és azzal már be is engedted a vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!