Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltortek a facebook profiloma...

Feltortek a facebook profilomat, hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Messengeren meg be vagyok jelentkezve

Ujj telefonszamot adtak meg es az email cimemet is kicsereltek valami .ru vegure.

2021. dec. 9. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
aszondja #hacker 🤣
2021. dec. 9. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
A ru Oroszorszagot jelent. Jelentsd a Facebooknak
2021. dec. 10. 09:53
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 tudom hogy valószínűleg orosz hackerek törtek fel,csak egy lehetőséget leltem a visszaszerzesre ha küldök egy képet a szemelyi igazolvanyrol a Facebook segítőkozpontnak és ujj emai címet adhatok meg, csak nem tudom biztonságos e a dolog, valami kemprogi nem lopja el az adataimat
2021. dec. 10. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:
2 🤣
2021. dec. 10. 18:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Visszaszereztem csak most azonosítani kellene magam egy másik készülékről vagy 3 barátom kellene kódot visszaküldjon nekem de nem állítottam be egy barátot sem erre a célra és az első optio sem működik.
2021. dec. 10. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezért kell használni kétlépcsős titkositast es illetve senkinek nem adunk meg a jelszot.

A jelszo legyen nagyon nehéz, és ne csak betűkből alljon

2021. dec. 11. 03:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Az emai címem és a jelszó jó csak nem engedi az azonosítást lehet hibás a Facebook
2021. dec. 11. 04:56
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
7 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 11. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
8# ja, az ilyenek nem tudják hogy használni :/
2021. dec. 11. 16:15
 10/10 A kérdező kommentje:
jelentettem a facebook login issues- a problemamat es most varok furcsa azert engedi hogy jelszot csereljek, de keri hogy jelentkezzek be egy regebbi keszulekrol amit meg is probalok de nem sikerul ugyanazt irja ki barmelyik keszulekrol probalom
2021. dec. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!