Zárolták a Facebook profilomat, miután feltörték. Mit tudnék tenni?
Sziasztok!
Feltörték az e-mail és FB accountomat. Előbbit vissza tudtam szerezni, átállítottam mindent, viszont a FB profilomat megkértem a barátaimtól, hogy jelentsék, így végül zárolták azt (valószínűleg emiatt, aztán ki tudja). Amíg láttam, nem posztolt semmit és nem is írogatott olyanoknak, akikkel azóta máshol beszéltem, persze ettől másnak még írogathatott, akár ez is lehet a zárolás mögött. A FB-nek jeleztem már a feltöréskor, hogy mi történt, azóta pedig egy formot kitöltve elküldtem nekik még pénteken a személyimet, amivel igazolom, hogy enyém a profil, de nem kaptam választ.
Szeretnék azért visszajutni a profilomba, bár ha nagyon muszáj, tudok csinálni újat.
Nektek van tippetek, hogy milyen módon tudnám még felvenni velük a kapcsolatot? Egyáltalán reménykedjek abban, hogy visszakapom? Elvégre a zárolás előtt jelentve lett, hogy feltörték.
Nekem van egy kamuprofil a nevemben.
Több, mint fél éve működik.
Saját facem egyáltalán nincs
Ha száz jelentés nincs rajta, akkor egy sem. De a mai napig működik.
Sőt! Néhány őt jelentő haveromat kizárta a face a jelentés után.
Szóval ennyit arról, hogy "kivizsgálják"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!