Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan történik majd a számláz...

Laci199 kérdése:

Hogyan történik majd a számlázás a Facebook és Instagram használat után?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Március 31-től fizetőssé teszik a Facebook-ot és az Instát is. Tudja valaki hogyan történik majd a fizetés a használat után? Ha asztali gépről vagy laptopról Facebook-ozok akkor is fizetni kell majd, vagy csak a telefonos használatnál? Köszi a válaszokat!
2023. jan. 14. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értelmeztem, hogy a szolgáltató nem adhatja ingyenesen ezekhez az alkalmazásokhoz az internetet. Úgyhogy a dijcsomagodnak megfelelő díjat kell fizetned. Nekem korlátlan netem van a telefonomom. De ha mondjuk nem lenne csak 1 Gb és azt már leforgalmaztam volna akkor ha elhasználok 8 byte-ot az Instára akkor 8 byte-nyi adat árát kell fizetnem, és nem nullát mint eddig.
2023. jan. 14. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Értelmetlen a kérdésed, mert egész egyszerűen hamis a benne megfogalmazott állítás.
2023. jan. 14. 19:28
 3/11 anonim válasza:
69%
Nem konkrétan a facebook lesz fizetős. Vannak olyan előfizetések, hogy bizonyos alkalmazások használata nem meríti az adatkeretedet, ezt szüntetik meg. Ha pl.: van 2 gb havi mobilnet kereted, akkor már ezt a facebook és az instagram használata is meríteni fogja. A számlázás ugyanúgy fog történni mint eddig. Erre azért volt szükség, mert ez előnyt jelentett ezeknek a cégeknek, hátráltatta a piaci versenyt.
2023. jan. 14. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan... A médiafelügyelet miért nem b****a meg pár millióra azokat az "újságírókat", akik ezt képesek voltak ilyen címen lehozni? Ez ilyen formában álhír. Kamu. A 90% pedig nem fogja elolvasni a cikkek tartalmát, vagy ha el is olvassa, nem értelmezi azt helyesen.

Komolyan, az ilyeneket 10 évre el kéne tiltani az újságírói szakmától.

2023. jan. 14. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A netes adatforgalmadba bele fog számítani. Eddig kínálhattak olyan csomagot, amelybe nem számított bele a közösségioldalon töltött forgalmazás, mostantól bele fog számítani.

Egyébként bármilyen cikk leírja pár mondatban ezt részletesen.

Direkt értitek félre ezt az egészet?

2023. jan. 14. 19:38
 6/11 A kérdező kommentje:

2-es= Elnézést ha hamis benne az állítás vagy értelmetlen, csak azt próbáltam leírni/megkérdezni, amit olvastam a neten. Ezek szerint rosszul értelmeztem.

3-as= De abban az esetben ha itthonról laptopon vagy asztali gépen használom a Facebook-ot vagy az Instát, akkor nem számít az adatkeret? Mert ugye itthon van egy "TV Internet Telefon családi IPTV" csomagom, ami korlátlan, fix díjazású. Elnézést ha értetlen vagyok.

2023. jan. 14. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mobilon számít bele az adatkeretbe.

A korlátlan csomag azért korlátlan mert NINCS ADATKERETE. Így bele se számíthat.

2023. jan. 14. 19:41
 8/11 A kérdező kommentje:
7-es= Köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi.
2023. jan. 14. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor a Maraton 5 GB net már nem lesz jó semmire?

Kénytelen leszek 10 000 Ft-t költeni korlátlan netre?

Telekom.

2023. jan. 14. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#9 Amíg az 5GB-os keretet nem léped túl, addig nincs probléma.

Ha csak néha felnézel és böngészgetsz, írogatsz az nem használ sok adatot.

Viszont ha egész nap rajta lógsz, akkor lehet, hogy nem lesz elég az 5 giga.

2023. jan. 15. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!