Miért nem kötik be a vezetékes internetet nàlunk? Hogy lehetne ezt igényelni?
Arról lenne szó, hogy nálunk és a fél utcánkban még mindig az elavult telefonkábeles Internetet vagyunk kénytelenek használni, mert nem hajlandóak vezetékes internetet lehetőséget kiépíteni.
Ez azért baj, mert a sebesség jóindulattal is csak max 30mbps sebességet tud elérni és játék közben durván ugrál fel-le a ping, ha például velem párhuzamosan más is használja az internetet a lakásban... Mit lehetne tenni ezügyben, hogyan lehetne igényt benyújtani, hogy a vezetékes hálózatot építsenek ki?
Semmit nem tudsz csinálni
Ha a településed sorra kerül a fejlesztésben, akkor modernizálják majd a hálózatot
Ennyire veszett dolog ez?
Kiábrándító és egyben felháborító, hogy konkrétan a miénken kívül 2 utcában van ilyen jellegű probléma csak! A központtól 2 sarokra...
Először: "Miért nem kötik be a vezetékes internetet nàlunk?"
Aztán már kiderül hogy van net, csak nembír két szobába egyszerre 4K video streemelést...
Nincs arányérzéked.
Nekem is telefonkábelen jön a net. Szerencsés esetben 100/25 Mbps lehet max. Modemen megnézhető.
Nem tudom mit értesz azalatt, hogy nincs arányérzékem, de igen bevallom nem vagyok szakértő.
Annyit sikerült megtudnom, hogy VDSM internet van nálunk. Ja és azt, hogy egyedül a Yettel tudna adni nagyobb sebességű netet. OtthonNet, 150mbit/s letöltés a max amit tud, viszont ez mobilnet router-rel. A mobilnetnél meg azt hallottam, hogy még ennél is megbízhatatlanabb és mégjobban akadozna minden.
Most mennyid van?
Speedtest szerint, magy a modem felületén nézve?
És ezeket az oldalakat hol lehet elérni? A speed testet megtaláltam, de amiket küldtél képeket, nem. Vagy ez minden modemnél más?
Az említett típusnál ott az ip cím a bal felső sarokban, jelszó a modem alján. Más típusok .1.1 re végződik.
Másik kép a telefonom Telekom alkalmazása, csak azért hogy bizonyítsam a szerződés típusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!