Új internetet kötettnék be csak nem tudok semmit e téren.Műholdas,vezetékes vagy mobil internet?
Ha van vezetékesre lehetőség akkor csak és kizárólag az.
Mobilnet én egy 25k városban lakom olyan vastag a fal (vályog), hogy még telefonálni is kikell mennem a folyósóra mert a szobámban kb semmi térerő. Örülök ha csörög bent ha valaki hív :D
Műhold időjárás függő, nagyobb felhőben egyszerűen elmegy.
Van még a mikrohullámú internet, az meg csak akkor működik ha a antenna és a átjátszó adó között megvan a fizikai rálátás. Nekem sokáig olyan netem volt, sajnos benőtek a fák az fizikai rálátás megszűnt a nettel együtt..
Rendben.
Igen,ez itt is ilyen :/
Köszi.
És valami jó szolgáltató esetleg?Meg pár tapasztalat velük van e?Pl UPC,Digi vagy Vodafon?
"És valami jó szolgáltató esetleg?Meg pár tapasztalat velük van e?Pl UPC,Digi vagy Vodafon?"
Egyrészt hiába írunk véleményt bármelyikről, nagyon sokat számít a helyi kiépítés adottsága. Másrészt nem tudjuk, hogy nálad melyik érhető el (amúgy UPC már nincs, megvette a Vodafone).
Itt meg tudod nézni, hogy nálad mi egyáltalán az elérhető. Hogy melyik működik jól, arról pedig a településen érdemes körbekérdezned, hogy kinél melyik működik jól.
Amiket felsoroltál a Szolgáltatók közül, az sajnos nincs mindenhol.
Mindenképpen a vezetékes megoldást kell neked, aztán veszel routert mellé és lesz wifid is ...
Az optikai a legújabb technika, ha a kiválasztott szolgáltatónak kivan építve, akkor mindenképp azzal kötnek be.
Nekem volt réz érpáras is, rokonomnak koaxos (szintén réz) is, ők is tartották a szerződött átviteli sebességet, így a rézre se tudok semmilyen panaszt mondani. Rokonnál tv is jött a Koaxon. Persze ez is településeként eltérő, hogy hol milyen állapotban van a rézvezetékes hálózat, illetve hogy mekkora átviteli sebességet tudnak vele max adni.
Amire inkább figyelni kell az hogy mekkora internet legyen. Hiába fizetsz elő mondjuk a 1GB/S internetre jól hangzik az tény, ha a géped hálózati kártyája meg max 100mb/s bír átvinni. Nekem 100MB a net bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!