Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki rendelt már a hardwaret...

Valaki rendelt már a hardwaretrader.hu-ról?

Figyelt kérdés

Biztonságos?

Túl jók az árak, nekem kicsit gyanús.

Ráadásul előre kell utalni és egy hónapban egyszer szállítanak ki arra hivatkozva, hogy így csak egyszer kell szállítást, vámot és adót fizetni.

Redditen is beszéltek róla, de onnan sem derült ki, hogy végül megjött-e neki a cucc vagy sem. Ott is gyanúsnak találtak egy-két dolgot. [link]

Videókártyát szerettem volna rendelni innen, de inkább nem kockáztatok.

Maximum akkor, ha közületek valaki rendelt már valamit és rendben megérkezett.

2023. jan. 6. 21:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Hát ahogy nézem 0 info, simán lehet egy totál kamu profil is, vagy akár más, ha csak a név egyezik.

Egyáltalán mi a cgjegyzésre jogosult személy? Mert volt itt egy videó is amiben valami olyasmi volt, hogy direkt ilyen cégek bejegyzésére szolgáló társaságnál vannak vagy hasonló.

2023. jan. 20. 21:04
 32/34 A kérdező kommentje:
Neki valószínűleg csak ellopták az adatait...
2023. jan. 21. 00:37
 33/34 anonim ***** válasza:
Van v mi fejlemény?
2023. jan. 30. 06:32
 34/34 anonim válasza:
Van v mi fejlemény? Rendőrség elkezdte valamikor az eljárást én július -ban voltam tanúkihalgatáson .
2023. szept. 3. 10:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!