Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki rendelt már a hardwaret...

Valaki rendelt már a hardwaretrader.hu-ról?

Figyelt kérdés

Biztonságos?

Túl jók az árak, nekem kicsit gyanús.

Ráadásul előre kell utalni és egy hónapban egyszer szállítanak ki arra hivatkozva, hogy így csak egyszer kell szállítást, vámot és adót fizetni.

Redditen is beszéltek róla, de onnan sem derült ki, hogy végül megjött-e neki a cucc vagy sem. Ott is gyanúsnak találtak egy-két dolgot. [link]

Videókártyát szerettem volna rendelni innen, de inkább nem kockáztatok.

Maximum akkor, ha közületek valaki rendelt már valamit és rendben megérkezett.

2023. jan. 6. 21:15
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Még ezek az oldalak is hozzájuk tartoznak🤣

2023. jan. 6. 21:30
 2/34 anonim ***** válasza:
86%
Ne rendelj
2023. jan. 6. 21:45
 3/34 anonim ***** válasza:

"A kiszállítás időpontja 2023. január 13.-a."

Van egy oylan érzésem, hogy ezután a dátum után pár nappal kezdődik majd az átvertek mit tehetnék kérdések hulláma nem csak itt hanem más forumokon is.

2023. jan. 6. 23:58
 4/34 Whitheking válasza:
100%
Nekem ma kellett volna megérkezzen a rednelésem. Telefon kikapcsolva, emailre nem válaszolnak. Jelenleg infót gyűjtök, hogy a fogyasztóvédelemnek könnyebb dolga legyen
2023. jan. 9. 09:46
 5/34 A kérdező kommentje:

Basszus tényleg nagyon meg kell nézni, hogy honnan rendel az ember.

Ezek után minden cégnek utána fogok nézni, ha rendelésről lesz szó.

Remélem nem nagy összegben rendeltél. Ezeket a mocskokat együtt, sok embernek kéne feljelenteni.

Akkor talán ténylegesen ránéznének erre a kamucégre.

Ez így nem mehet tovább.

2023. jan. 9. 17:25
 6/34 anonim ***** válasza:
Ha valami gyanúsan olcsó az már alapból meg kell nyomja a vészcsengőt, csodák nincsenek. Valószínű a szokott forgatókönyv lesz. Lehúznak egy rakat embert, utána a cég megy csődeljárás alá, aztán alapítanak egy újat, kezdődik elölről.
2023. jan. 9. 17:34
 7/34 A kérdező kommentje:

Sajnos igen...

Pedig de jó lett volna egy GTX 1050ti 27 ropiért :/

2023. jan. 9. 17:45
 8/34 anonim válasza:
Nekem is tegnap kellett volna jönnie, előtte már 2x kellett volna jönnie, de tegnapra nem írták, hogy később jön. Írtam nekik tegnap kétszer, ma hívtam volna, nem elérhető.
2023. jan. 10. 14:15
 9/34 anonim ***** válasza:

Amúgy már logikailag is bűzlik de nagyon az oldal, nézzük csak így hirdetik magukat:

"Cégünk, immár kft keretein belül, Kínából behozott, kripto bányászatban használt, és felszámolás alá vont videókártyák, processzorok, memória modulok és hdd/ssd-k magyarországi forgalmazásával foglalkozik."

Van náluk 13900K is, milyen jól hangzik, használt de alig 140k ft.

Két kérdést vet fel:

Ki volt olyan elvetemült, hogy egy 13900k-t tett bányászgépbe, mikor köztudott, hogy a processzor teljesen lényegtelen, valami legyen benne, és ennyiben kimerül a dolog.

Másodrészt a kriptó dolog már azelőtt bedőlt mielőtt maga a 13900k megjelent.... lehet időgéppel is bányásznak, de ugye biztos hullottak ki a használt 13900k procik a bányászgépekből.

2023. jan. 10. 15:25
 10/34 anonim ***** válasza:
5800X3D-ről nem is beszélve, mert most nézem az is van, tuti az is bányagépekbe ment, egy játékra kihegyezett proci. :D
2023. jan. 10. 15:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!