Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki rendelt már a hardwaret...

Valaki rendelt már a hardwaretrader.hu-ról?

Figyelt kérdés

Biztonságos?

Túl jók az árak, nekem kicsit gyanús.

Ráadásul előre kell utalni és egy hónapban egyszer szállítanak ki arra hivatkozva, hogy így csak egyszer kell szállítást, vámot és adót fizetni.

Redditen is beszéltek róla, de onnan sem derült ki, hogy végül megjött-e neki a cucc vagy sem. Ott is gyanúsnak találtak egy-két dolgot. [link]

Videókártyát szerettem volna rendelni innen, de inkább nem kockáztatok.

Maximum akkor, ha közületek valaki rendelt már valamit és rendben megérkezett.

2023. jan. 6. 21:15
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

#4 és #8

Sajnos azt a pénzt már buktátok szerintem.

A visszaigazolások alapján...

Kamucég, jelentsétek fel őket.

2023. jan. 10. 15:55
 12/34 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is rendeltem tőlük és semmit nem kaptam, telefont nem veszik fel e-mail-re nem válaszolnak.

Segítséget kérek hogyan tudom feljelenteni a céget?

Aki így járt mint az vegye fel velem a kapcsolatot és kezdjünk valamit ezzel a kamu céggel.

2023. jan. 11. 18:33
 13/34 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni írni másik címről mintha érdeklődnél valamiről, ha arra válaszolnak a rendes megkeresésre meg nem akkor tuti hogy olvassák a levelet és direkt nem írnak, tehát átverés.
2023. jan. 11. 18:37
 14/34 A kérdező kommentje:

Ez már a bűncselekmény fogalmát kimeríti, hogy ennyi embert átvernek.

Szóval nyugodtan menj be a rendőrségre és fel tudod jelenteni a céget.

Minden infót vigyél magaddal, amit csak tudsz.

A rendeléssel kapcsolatos emailezéseket, céginfókat stb.

Hidd el komolyan fognak venni.

Akár az itteni felhasználók válaszait is viheted, akik szintén nem kapták meg a rendelésüket.

2023. jan. 11. 20:02
 15/34 A kérdező kommentje:

Ha esetleg még nem telt el 14 nap, akkor élhetsz az elállási jogoddal.

Ezt írásban nyomatékosítsd, mert neked, mint fogyasztónak kell majd bizonyítani az igazad.

Ha ezt megtetted a labda ezután már a kereskedő oldalán pattog, 14 naptári nap áll a rendelkezésére, hogy visszajuttassa a vételárat, illetve ha volt, a szállítási költséget.

Amennyiben a határidőn belül nem kapod vissza a pénzed, felszólítólevélben jelölj meg egy végső határidőt, jelezve, hogy utána megteszed a szükséges jogi lépéseket.

2023. jan. 11. 20:07
 16/34 anonim válasza:
14 nap mi után? Az az alap, hogy 30 napnál tovább tart a szállítás, szóval mindenkinek több telt el rendeléstől. Ha meg átvételtől, olyan meg nem volt.
2023. jan. 12. 04:28
 17/34 anonim válasza:
Én is így jártam. Százezer feletti összeggel húztak le. Január 9én kellett volna megérkeznie. Én még decemberben tudtam beszélni rendeléskor egy hölggyel. Mestermunka azt kell mondjam. Nagyon meggyőző volt az egész.
2023. jan. 12. 16:03
 18/34 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem és még jó pár embert átvertek!

Csináltunk egy csoportot facebookon,oda várunk mindenkit akit érint.

Hardware trader károsultak

Nem fogják megúszni.

2023. jan. 12. 16:20
 19/34 sodi válasza:

A 14 napos elállás a kézhezvételtől számít. Ha nem érkezett meg a termék, vagy megérkezik, de nem veszed át, akkor automatikusan vissza kell utalniuk a pénzt.

Nekem csak az a fura, hogy a megrendelés, ill. a termék árának átutalása után írtak még nekem levelet, hogy mikorra várható a kézbesítés. Majd másnap újabb levél érkezett, hogy bocs, de a kézbesítés 1 munkanappal csúszni fog. Minek foglalkoznak ennyit az "ügyféllel" ha átverés? A pénz beérkezése után fel kéne szívódniuk és passz. Vagy egy darabig mindenkiben fenn akarták tartani a bizalmat, hogy minél később kelljen szárnyra, hogy mindenkit átvernek, és amíg ez nem lesz nyilvános, addig még többen utaljanak?

Az mindenesetre szintén gyanús, hogy most rákerestem az Inter Trade Mix Group KFT-re, akinek a számlájára kellett utalni a termék árát, és ez egy tűzifaértékesítéssel foglalkozó cégként (is) szerepel a neten. Az optenben a főtevékenységi köre: egyéb áruk piaci értékesítése. Ami ugyan lehet tűzifa és hardware értékesítés is egyszerre, de meglehetősen ritka a "kazánkovács és műszerész" párosítás ugye.

Szóval gyanús na.

Aki még nem rendelt tőlük az semmiképp se tegye, mert erős a gyanúm, hogy mi lúzerek akik rendeltek, a feljelentéssel se sokra megyünk. Se pénz se termék. De legalább legyen nyoma, és le legyen tiltva az oldal mielőtt mások is pórul járnak.

2023. jan. 13. 11:36
 20/34 sodi válasza:

Nem találom a Facebookon a hardware trader károsultak csoportot. Ez a csoport létrehozása is átverés?:) Vagy csak külön meghívóval lehet bekerülni? Amennyiben mégis létezik kérlek jelezzétek hogy lehet bekapcsolódni.

Köszi

2023. jan. 13. 11:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!