Telekomos modemen miért villog a LAN folyamatosan? Van internet, minden működik, de villog elől és hátul a csatlakozójánál is, nagyon idegesítő, ez hiba lehet?
Figyelt kérdés
Pénteken kötötték be.2023. jan. 2. 11:45
1/8 anonim válasza:
Mert azoknak ledeknek az a dolga...
2/8 A kérdező kommentje:
A többi led nem villog, csak az. Azt hittem probléma ez.
2023. jan. 2. 11:48
3/8 anonim válasza:
Link/activity. Ha zavar, ragaszd le, vagy a modem webes felületén keress olyan beállítást, ami kikapcsolja. Ilyen nem biztos, hogy lesz.
4/8 anonim válasza:
villog mert kapcsolatot létesít, adatot, jeleket áramoltat
nekem is a modemen az internet led akkor villog amikor adat mozog rajta
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen!
2023. jan. 2. 12:14
6/8 P.O.C. válasza:
Az lenne a baj ha nem villogna, kivéve ha csak Wi-Fi -n keresztül használod a modemet és vezetékesen nem, mert akkor ellenkezőleg pont hogy baj lenne ha villogna. Nekem egyszer egy viharos idő elintézte, hogy villogjon akkor is, ha nincs benne kábel.
Egyébként kikapcsolható, ha neked is fehér Huawei ONT -d van azon biztosan tudom hogy igen. Túl fényes volt és mivel a hálószobámban van a modem este zavaró, és így jobb volt mint takargatni. Viszont ha nem zavar ne kapcsold ki, mert a ledekből hamarabb diagnosztizálni lehet, ha valami hiba van.
7/8 A kérdező kommentje:
Fekete színű a modemem, van rajta 4 led ami folyamatosan sárga. A LAN ledje pedig villog folyamatosan. Hátul a csatlakozójánál is. Este nagyon zavaró főleg a hátsó része, mert a falon is látom a folyamatos villogást.
2023. jan. 2. 14:34
8/8 anonim válasza:
Este aludni kell, nem a ledeket figyelni. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!