Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mozillán az oldalfelolvasó...

Mozillán az oldalfelolvasó miért nem működik?

Figyelt kérdés
Neketek működik a hangfelolvasó ? Elindul mutatja hogy hol tart az olvasás de nincs hang. Se a szabolcs hangján se az alapértelmezett hangon.

2022. dec. 24. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azt hittem az érdekel, hogy másoknak működik, most akkor hirtelen megldást keresel? Eddig nem emellett kardoskodtál.

"Neketek működik a hangfelolvasó ?"

Ez is jó lett volna címnek, ha csak annyi érdekel, hogy másoknak működik-e

Ha viszont megoldást keresel, akkor az első kommentem egy valid kérdés

2022. dec. 24. 22:46
 12/17 A kérdező kommentje:

Hinni a templomban kel. Vegyél nyelvtanórákat ha nem érted még mindig hogy van egy cím ami felkelti a figyelmet és van egy kifejtés ami konkretizálja a problémám.

Mindenképpen a megoldást keresem azért is írtam ki a kérdést.

De a megoldás alatt te hallucinálsz olyan kötelezettségeket miszerint én köteleznélek arra hogy próbáld ki csináld meg telepítsd fel . Én csak annyit mondtam hogy jó lenne ha kipróbálnád és mindenki aki segíteni akar jelezné hogy nála van e hang mert nekem már ez is információ lenne.

Te kezdtél el hisztizni hogy nem fogsz windowst telepíteni a kedvemért miközben én nem is kértem ilyet.

Te adsz hazugságokat a számba hogy az első válaszod sztem nem valid. Ahhoz képest én válaszoltam rá hogy Nincs levéve a hang tehát akármennyire is felkrtad az agyam azzal hogy egy 3 éves gyerek szintjére degradáltad le az informatikai tudásomat én mégis válaszoltam rá mert fogadjuk el hogy sok debil van aki még erre sem gondolna. Erre írtam hogy aki ilyen hülye az nem valószínű hogy tudja használni a gyk t és kérdést ír ki. Te meg ezen sértődtél meg és elhatároztad hogy direkt nem fogod megnézni csak írkálod a szituációelemzéseidet a viselkedésemről amivel csak negatív pontokat gyűjtesz :D

2022. dec. 25. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Pontozz csak le, szerinted válaszolnék még, ha érdekelne? Te írsz nekem regényeket XD És te hisztizel, ne vetíts, én jól szórakozok 😂😂
2022. dec. 25. 11:57
 14/17 A kérdező kommentje:

Eddig se válaszoltál csak kérdeztél okoska :D

De végszóként leírom (nem neked) mert rájöttem ,és egyik barátom is jelezte ezt a problémát facebuk videohívásoknál.

Lényegében slendriánul van megírva a felolvasó modulnak a scriptje ,és teljesen figyelmen kívül hagyja a hangeszköz beállításokat . Akármit állítunk be kimenetnek ,a felolvasó hangja mindig az egyiken jelenik meg .Esetemben olyan eszközön ami nem volt bekapcsolva mert fél éve nem használom.

2022. dec. 25. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de a windows hangkeverő nem írja ki, hogy melyik eszközön játsza le a hangot? És akkor mégis a hangbeállításokkal volt valami XD
2022. dec. 25. 13:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Melyik részét nem érted annak hogy tök mindegy melyik eszközt jelölöm ki használati eszköznek ,a szövegfelolvasó önkényesen nem tudom milyen algoritmus szerint pl nálam mindig a digitális kimeneten szólal meg. Akkor is ott szól ha nincs is bekapcsolva az az eszköz !!!

Igen most hogy utólag nézem valóban megjelenik a digitális kimenet mappájában egy firefox hangfelolvasó csúszka de azt én nem látom mert a monitor keverőjét látom mert abban vagyok és ott jelennek meg a firefox csúszkák és logikus hogy ott keresem ezt is. A csúszkán nem ugrálnak a VU meterek ,nem jelzi semmi hogy hang megy rajta mint régen. És most kipróbáltam ha bezárom a felolvasót ,az a csúszka ugyan úgy ott marad kifagy és hülyeségeket ír ki pl egy mellette lévő yutub lap címét miközben annak a hangja már nem ott szól.

Elhiszem hogy könnyű nagyon okosnak lenni de ha te lennél itt megnézném mennyi idő alatt oldod meg úgy hogy 5 évente egyszer veszed elő a hangkeverő menüt ,és nem ismered a működését mert pl az se világos elsőre hogy a csúszkák fixen ott vannak vagy csak akkor jelenik meg amikor elindítasz egy hangot. Mert ha akkor lapoztam végig a három oldalt (mivel három eszközöm van) amikor le volt állítva a felolvasó , akkor nem is láthattam a digitális lapon a firefox ikonját.

Az viszont biztos hogy én a monitor lapon lévő firefox ikon alatt azt értettem hogy ez reprezentálja a firefox ablakot tehát minden lap hangját ezzel állítom hiszen igaz is ezzel állítottam látszólag de a felolvasó még sem szólt.

Na akkor te honnan tudnád hogy ha egy ikon van hogy ez nem az ablakra vonatkozik csak xy lapra? Nincs fejlesztői ismereted firefoxban és windowsban ,csak felhasználó vagy , így gondolj bele!

2022. dec. 25. 19:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Most nem egészen értem, hogy miért kéne belegondolnom, de mindegy. Örülök, hogy végül sikerült megoldani, boldog karit!
2022. dec. 25. 19:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!