Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mozillán az oldalfelolvasó...

Mozillán az oldalfelolvasó miért nem működik?

Figyelt kérdés
Neketek működik a hangfelolvasó ? Elindul mutatja hogy hol tart az olvasás de nincs hang. Se a szabolcs hangján se az alapértelmezett hangon.

2022. dec. 24. 13:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hangkeverőben nincs levéve a hang?
2022. dec. 24. 13:42
 2/17 A kérdező kommentje:
Nincs. De jobb lett volna ha te is kipróbálod és adsz valami visszajelzést hogy neked működik e . Ha már ki tudom írni ide a kérdést gondolod hogy olyan satu vagyok nem ismerem a hangerőszabályzókat a gépemen...
2022. dec. 24. 13:58
 3/17 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy segíteni próbáltam, másnál pont volt ilyen hiba... Amúgy neg képzeld nem windowst használok így ha ki is próbálom akkor se lesz reprezentatív az eredmény. És ha windowst használnék és menne akkor mi lenne? Leírom hogy nekem jó azt kész?

Menjél szépen vissza anyudhoz és tanuljál egy kis jómodort.

2022. dec. 24. 14:05
 4/17 A kérdező kommentje:

Bocs de nem próbáltál segíteni mert az nem segítség hogy teljesen hülyének nézel ,miközben egyértelműen feltettem a kérdést " nektek működik a hangfelolvasó?" . Erre te benyomsz egy olyan választ majdnem hogy nézzem meg be van e dugva a konnektorba a gép. Nem is tudom kinek kéne modort tanulnia mert ez már sértésnek is elmegy.

Az meg hogy ezután sem érted mit kéne csinálni helyette magyarázkodsz hogy neked mittudom én milyen oprendszered van meg nem vagy reprezentatív ,a bunkóság felsőfoka.

Két lehetőség van , egy hogy kipróbálod és leírod hogy igen vagy nem . Vagy hogy nem próbálod ki és nem írsz ide semmit.

Képzeld IQ harcos az is információ ha azt mondod nálad nem működik vagy működik mivel ebből már tovább tudom szűkíteni a dolgot hogy csak az én gépemen vagy másén sem műkszik .

2022. dec. 24. 15:53
 5/17 anonim ***** válasza:

Te kértél segítséget, aztán ilyen nárcisztikus hozzáállásod van. Nézesd meg magad pszichológussal, nem normális hogy egy egyszerű kérdés úgy megsérti az egód, hogy ilyen szófosás lesz a vége.

Azt hiszed, hogy neked jár az, hogy más majd úgy pattog ahogy te mondod vagy mi? Probáljad te ki másik gépen. Rakjál egy VM-ben Windows-t azt annyiféleképpen kitudod próbálni ahogy az van. Olvass utána a neten, hogy másnak ment-e vagy nem.

Ne beszólogassál a válaszolóknak

2022. dec. 24. 16:10
 6/17 A kérdező kommentje:

Látom nem érted a világot. Nos. Én vagyok a kérdező te meg az önkéntes válaszadó akinek nem kötelező válaszolnia ha nem tud.

Te idejöttél és válasz helyett feltettél egy kérdést pedig láttad hogy azt kérdezem "nektek működik e ?".

Én meg válaszoltam erre a megalázó kérdésre hogy nincs. Utána kifejtettem hogy ez színvonalon aluli "segítség" és hogy inkább abban segítsetek hogy nálatok működik e.

De te direkt nem is próbálod ki pedig kipróbálhatnád akármilyen géped is van mert feltételezem a te gépeden is van firefox különben miért szólnál hozzá olyan témához amihez közöd nincs...

Szövegértésed nulla mert én nem pattogtatlak, nem utasítalak sehol .Ellenben te annyira segítőkész vagy hogy csak úgy röpködnek az utasításaid ."próbáljad te ki másik gépen" "rakjál egy windowst" "olvass utána neten".

IQ fighter ha lenne másik gépem elhiszed hogy nem írom ki a kérdést? Rakjak windowst ? Kit érdekel a windows és miért kéne felraknom amikor már fent van? Nekem a mozilla firefox böngészőjével van bajom ,nem a windowsal ,eltévesztetted a házszámot. Képzeld minden problémánál az első hogy beírom googlibe és csak akkor teszem ki gyk ra ha nem találok rá találatot.

2022. dec. 24. 20:04
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem bírom, te nagyon sötét vagy. Tudod mi az a virtuális gép, IQ fighter? Ilyen erővel minek próbáljam ki? Ugyanúgy firefox, nem? ...

Kulcsszó az önkéntes, vegyél vissza.

"De te direkt nem is próbálod ki pedig kipróbálhatnád akármilyen géped" fordítva. Nem veszem a fáradságot hogy ilyen seggfej miatt kipróbáljam

De én itt befejeztem, sok sikert a megoldásban.

Üdv

2022. dec. 24. 20:10
 8/17 A kérdező kommentje:

Azért IQ barátom hogy tudj egy épkézláb választ írni a kérdésemre ugyanis én csak ennyit kérdeztem működik e nálatok. De látom egyeseknek meghaladja a képességeit két kattintás és egy igen vagy nem válasz.

Megfelelési kényszeredet ne rajtam vezesd le én nem kértem semmiféle olyat hogy old meg helyettem a problémámat pusztán annyit kellett volna mondanod hogy nálad van hang ill nálad nincs hang.

De olyan mintha te arra játszanál minél több negatív szavazatot söpörj be. :D

2022. dec. 24. 22:10
 9/17 anonim ***** válasza:

"Mozillán az oldalfelolvasó miért nem működik?"

Ez a kérdés. Te írtad.

2022. dec. 24. 22:12
 10/17 A kérdező kommentje:

Az a figyelemfelkeltő rövid cím. Arra utal hogy nekem van egy problémám ,az hogy nem működik valami. A problémám bővebb leírása alul van amiben kifejtem hogy a hang nem működik . A konkrét kérdést nem lehet röviden kiírni mert a gyk kötelez hogy kérdő mondat legyen. Az hogy Nincs hangja a felolvasónak nálam ? egy hülyeség , olyan mintha idegenektől kérdezném meg azt amit tudok ! Tudom hogy nincs hangja nálam a felolvasónak ! A kérdésem hogy miért tapasztalom ezt ,vagyis muszáj a miért szócskát beletenni hogy értelmes kérdőmondat legyen.

Értsd meg ez csak egy clickbait cím ,nem a téma kifejtése, hogy is lehetne az amikor cím?!

2022. dec. 24. 22:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!