Be tudok valahogy lépni a freemail-be?
Évek óta nem léptem be és ha rámegyek az “elfelejtettem a jelszót”-ra akkor meg úgy küld emlékeztetőt , hogy arra az emailre ahova nem tudok belépni( nem is értem ezt a logikát)
Viszont van egy régi facebookom amit szeretnék törölni de emiatt nem tudom, mert nem tudom a jelszót sehova.
Kb. 2018 óta megszűnt a fiókok automatikus törlése ha nem léptél be pár hónapig. Ha ez előtti a fiókod és 2018 előtt léptél be utoljára, akkor automatikusan és helyreállíthatatlanul törölték.
Én ezt látom az oldalon.
"Első lépésként add meg a freemailes címed: ....."
Csak olvastad vagy végig is mentél a lépéseken? Mert ez a szöveg még csak arra utal, hogy azonosítsd be melyik fiók helyreállítását kéred. Majd ezt követően lehet három opció közül választani:
- ugyanarra a címre küldés, ami működik ha levelezőkliensbe fel volt véve, ott hozzáférsz a fiókhoz
- másodlagos e-mail címre küldés (ha beállítottál)
- titkos kérdésre válasz beírása (ha volt beállítva, ez általában kötelező).
Tehát van 3 lehetőséged a belépésre. Ha semmit nem állítottál be és semmire nem emlékszel (+2018 előtti az utolsó belépés) nem fognak beengedni. Tanulva az esetből legközelebb minden biztonsági funkciót használni kell, de ezt a hozzáférést buktad.
Igen, végig mentem a lépéseken.
A titkos kérdésnél a kedvenc színem van beírva de semmi se jó amit beírok.
Akkor ezáltal a facebook fiókomat se tudom törölni?
2013ról beszélünk azóta nem léptem be…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!