Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mást is fenyeget mezei felhasz...

Mást is fenyeget mezei felhasználóként a facebook ha nem aktiválod a "facebook protectet" akkor kizár a fiókodból?

Figyelt kérdés
Ezt nagy elérésű facebook oldalak, közszereplők meg hasonló felhasználóktól kényszerítik, nem értem én hogy kerülök a képbe a 30 ismerősömmel és sosem posztolok nem osztok meg semmit. Más is kapott ilyen üzenetet?

2022. dec. 14. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én még nem is hallottam róla.
2022. dec. 14. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még róla. Kamu üzenet us lehet.
2022. dec. 14. 16:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Milyen Facebook Protect?

A kétfaktoros hitelesítésről hallottam, ami arra való, hogy a jelszó mellett még egy másik kódot is be kell írnod a bejelentkezés során, vagy meg kell erősítened a belépési szándékot.

2022. dec. 14. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Korábban kérdezték:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..

Millió ilyen átverési kísérlet van, ugyanilyen például a kurvának kinéző és ilyen szolgáltatás igénybevételére ajánlatot tevő tagtól érkező spam is, az is valami kétes oldalra irányít át.

Nem kell semmit tenned ahhoz, hogy kiválts egy ilyen üzenetküldést. Van, amire kivétel nélkül mindenki targetálva van és megkapja, függetlenül attól hogy igaz-e rá. Ilyenek még az e-mailes zsarolós spamek (felvettük kamerával hogy maszturbálsz, fizess) akkor is, ha nincs is webkamerád. Vagy ilyen felkapott a rendelési csúcsidőszakban a futárszolgálatos témájú adathalászat.

2022. dec. 14. 17:23
 5/11 A kérdező kommentje:

[link]

Még a személyazonosságod is ellenőrzik és egyéb nyalánkságok!

2022. dec. 14. 17:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Belül a facebook fiókomban is benn az üzi úgyhogy nem átverés.
2022. dec. 14. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:

De átverés. Bárki küldhet neked üzenetet, bármilyen oldalnak, csoportnak vagy felhasználónak kiadva magát.

A Facebook kizárólag a támogatási üzenetmappán keresztül kommunikál veled, nem pedig Messengeren.

Másrészt értelmezd az üzenetet, a tartalmát, mit akar és mire mutat rá. Ne legyél buta és ne dőlj be ilyen nyilvánvaló átveréseknek.

2022. dec. 14. 17:28
 8/11 A kérdező kommentje:
A facebook app bejelentkezve a fiókomba dobta fel ma és nem engedett továbblépni míg rá nem kattintottam, hogy majd később aktiválom. Ilyet nem tud senki csak a facebook. Nem messenger üzenetben jött vagy ilyesmi hanem rendszerszintűen. És utána megjött az email is róla.
2022. dec. 14. 17:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem ugyanarról beszélünk, megtévesztett a két téma hasonlósága. Ha a Facebook küldte, akkor el kell fogadnod. A minél több biztonsági funkció beállítása és használata a te érdekedben áll.
2022. dec. 14. 17:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem fogadok el ilyen szintű hülyeséget, akkor inkább elengedem a fiókot. Csak tudni akartam ez most mennyire jellemző teljesen jelentéktelen magánember felhasználóknál kifejezett kevés ismerőssel és posztolás nélkül, mondhatni nulla elérhetőséggel mikor a facebook az erre kényszerítésre a jelentős elérésű nagy követőtáborral rendelkezőket célozza. És ez nekem is megjelent az üzenetben, hogy én mekkora elérhetőségű vagyok ez már kockázatos nekem.
2022. dec. 14. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!