Ezen az oldalon miért negatívabb benyomásúak a felhasználók, mint a Quorán?
Ott még nem igazán láttam ilyen jellegű pöcegödröket, mint itt.
Persze, van aki nem ír helyes választ, de ettől függetlenül sok esetben nincs távol a válasza a valóságtól, illetve nem pontozzák fel a trollokat, meg a hülyéket, az intelligens embereket pedig le, mint itt. A többség azonban nem böfög abba a témába, amihez nem ért, ha a téma igényel bizonyos szintű tudást, ismeretet a téren (például az életmóddal kapcsolatos és hasonló általános kérdésekre mindenki ugyanúgy válaszol, de normálisan). Nincs egy rakat troll. Az emberek normálisak, nem sértődnek be egymásra, illetve nem is esnek egymásnak. Nincsenek lapokon átívelő pocskondiázó veszekedések.
Persze, annak is van egy sötét oldala, ahol aztán van gusztustalanság, de annyira egyértelműen nincs jelen, mint ezen a szeretett weboldalon.
Első érzésre több az intelligens, normális, okos, jó személyiségű ember, mint itt. Persze, hogy jövök ahhoz, hogy ezt megítéljem, de az elején le is írtam a mondatnak, hogy első érzésre.
Miért van ez így?Ott még nem igazán láttam ilyen jellegű pöcegödröket, mint itt.
Persze, van aki nem ír helyes választ, de ettől függetlenül sok esetben nincs távol a válasza a valóságtól, illetve nem pontozzák fel a trollokat, meg a hülyéket, az intelligens embereket pedig le, mint itt. A többség azonban nem böfög abba a témába, amihez nem ért, ha a téma igényel bizonyos szintű tudást, ismeretet a téren (például az életmóddal kapcsolatos és hasonló általános kérdésekre mindenki ugyanúgy válaszol, de normálisan). Nincs egy rakat troll. Az emberek normálisak, nem sértődnek be egymásra, illetve nem is esnek egymásnak. Nincsenek lapokon átívelő pocskondiázó veszekedések.
Persze, annak is van egy sötét oldala, ahol aztán van gusztustalanság, de annyira egyértelműen nincs jelen, mint ezen a szeretett weboldalon.
Első érzésre több az intelligens, normális, okos, jó személyiségű ember, mint itt. Persze, hogy jövök ahhoz, hogy ezt megítéljem, de az elején le is írtam a mondatnak, hogy első érzésre.
Miért van ez így?
*? Ott
Véletlen egybecsúszott.
2.Akkor minek válaszolsz feleslegesen?...
Kérdező mert más beállítottságú gondolom az oldal, az nem anonim legalább is legtöbben nem anonimok ami sokat nyom erre.
Ugyanazt a stílust,egymáshoz való viszonyulást látod itt mint a való
magyar életben.
Nekem ezek a dolgok nem tetszettek:
0. rengeteg celebkedő, smúzoló "influenszer" van ott is, akik osztják asz észt (és f.sák a szót), gyakran kamu amit írnak
1. elvileg mindenki a valós nevével van fent, de ez nyilvánvalóan nem igaz. Hihető kamunévvel nyomulhat bárki, de ha valaki fantázia kamunévvel van, azt ugyanolyan rosszindulatúan jelentik és törlik.
2. nagyon kaotikus az oldal, sok a korlátozás vagy a nehezen megtalálható funkció
3. businessé alakították a kérdezést, ez sokaknak nem tetszett
4. a moderáció érdekes
Lehet újat mondok, de ez az oldal sokáig fidesz trollhadsereg kiképző volt. Most a nyugdíjas fidesz trollok itt neveltetik ki az írni is alig tudó újgenerációs fidesztroll unokákat.
NEM VICC.
Néha nagyon meredek dolgok tudnak itt történni, és csak adott felhasználó veszi észre, aki ellen a dolog irányul. És nagyon valószínű, hogy ezek a dolgok csak úgy lehetségesek, ha valaki(k) valamiért többet tudnak egy random felhasználónál.
Kezdd el magadra uszítani a lépten nyomon előbukkanó trollokat és meglátod mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!