Ezen az oldalon miért negatívabb benyomásúak a felhasználók, mint a Quorán?
Ott még nem igazán láttam ilyen jellegű pöcegödröket, mint itt.
Persze, van aki nem ír helyes választ, de ettől függetlenül sok esetben nincs távol a válasza a valóságtól, illetve nem pontozzák fel a trollokat, meg a hülyéket, az intelligens embereket pedig le, mint itt. A többség azonban nem böfög abba a témába, amihez nem ért, ha a téma igényel bizonyos szintű tudást, ismeretet a téren (például az életmóddal kapcsolatos és hasonló általános kérdésekre mindenki ugyanúgy válaszol, de normálisan). Nincs egy rakat troll. Az emberek normálisak, nem sértődnek be egymásra, illetve nem is esnek egymásnak. Nincsenek lapokon átívelő pocskondiázó veszekedések.
Persze, annak is van egy sötét oldala, ahol aztán van gusztustalanság, de annyira egyértelműen nincs jelen, mint ezen a szeretett weboldalon.
Első érzésre több az intelligens, normális, okos, jó személyiségű ember, mint itt. Persze, hogy jövök ahhoz, hogy ezt megítéljem, de az elején le is írtam a mondatnak, hogy első érzésre.
Miért van ez így?Ott még nem igazán láttam ilyen jellegű pöcegödröket, mint itt.
Persze, van aki nem ír helyes választ, de ettől függetlenül sok esetben nincs távol a válasza a valóságtól, illetve nem pontozzák fel a trollokat, meg a hülyéket, az intelligens embereket pedig le, mint itt. A többség azonban nem böfög abba a témába, amihez nem ért, ha a téma igényel bizonyos szintű tudást, ismeretet a téren (például az életmóddal kapcsolatos és hasonló általános kérdésekre mindenki ugyanúgy válaszol, de normálisan). Nincs egy rakat troll. Az emberek normálisak, nem sértődnek be egymásra, illetve nem is esnek egymásnak. Nincsenek lapokon átívelő pocskondiázó veszekedések.
Persze, annak is van egy sötét oldala, ahol aztán van gusztustalanság, de annyira egyértelműen nincs jelen, mint ezen a szeretett weboldalon.
Első érzésre több az intelligens, normális, okos, jó személyiségű ember, mint itt. Persze, hogy jövök ahhoz, hogy ezt megítéljem, de az elején le is írtam a mondatnak, hogy első érzésre.
Miért van ez így?
A Gyakorinak egyes kategóruái egyáltalán nem arról szólnak, hogy kérdezzenek és választ adjanak, hanem, hogy levezessék a feszültséget.
Azuért ezerszer jobb, mint a fórum ahol én voltam.
Ott akármit írtál lebaxtak, hogy ezt minek kérdezted meg, ha 10 évvel ezelőtt kérdezte valaki vagy Guglin megtalálhattad volna, aztán elkezdtek efymással bohóckodni.
Itt azért nem ilyenek az emberek, ha valaki feltesz egy kérdést, amit 5 évvel ezelőtt megkérdeztek.
12: JA, kb pcfórum az tök ilyen. Ott nem mer az ember hülyének lenni, csak akkor meg minek van?!
Plusz állandóan jön a "netangel", aki nevével ellentétben inkább egy volt náci kiképző őrmester leszármazottja lehetne.
A quoran nem idõrendi sorrendbe látod a válaszokat, hanem pontozás szerint. Értelemszerûen a leghasznosabb válaszok kerülnek felülre.
No meg a felhasználók mentalitása is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!