Ki volt a legutolso felhasznalo, akit tiltottal itt gyakorin?
Most megszamoltam, eddig 76 embert tiltottam itt, de meg nem mondom ki volt az utolsó, mert nem időrendben hanem ABC-sorrendben vannak.
Ha privatban megírod, megmondom h nálam is tiltva van-e vagy sem.
Nem javaslom hogy nyilvánosba kiirj konkrét nickeket mert a kerdesed torolni fogjak de lehet h még teged is
Az okok:
Dickpic,
Primitív nyomulás,
Unalmasság
Csúnyaság
(2. voltam)
Nem most volt, de egy olyat tiltottam le aki minden kérdésemnél rám írt privátban és a Bibliából idézgetett.
Először írtam neki szépen, hogy köszönöm de nem hiszek ebben. Nem értette meg, utána mondtam durván abból sem értett, úgyhogy jött a tiltás.
#2-es.
Az első hármat megértem, na de csúnyaság miatt letiltani vkit?😂 Az de komoly. Magas szellemi színvonalról árulkodik...
Én eddig csak kanos csávókat tiltottam le, akik rámírtak mert azt hitték valamelyik válaszom miatt hogy lány vagyok.🤷♂️
Pl leírtam egy válaszban hogy motorozok, erre jött az okos privátban, hogy milyen menő csaj vagyok... Én meg megírtam neki hogy nem vagyok leszbikus és ugyan aranyos csaj de nem szeretnék vele ismerkedni😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!