Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki volt a legutolso felhasznal...

Ki volt a legutolso felhasznalo, akit tiltottal itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Kit miert tiltott a masik fel ezen az oldalon?

2022. febr. 1. 00:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Nincs letiltásom. Szórakoztatnak az idióták.
2022. febr. 1. 01:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Most megszamoltam, eddig 76 embert tiltottam itt, de meg nem mondom ki volt az utolsó, mert nem időrendben hanem ABC-sorrendben vannak.

Ha privatban megírod, megmondom h nálam is tiltva van-e vagy sem.

Nem javaslom hogy nyilvánosba kiirj konkrét nickeket mert a kerdesed torolni fogjak de lehet h még teged is

2022. febr. 1. 01:04
 3/17 anonim ***** válasza:
61%

Az okok:

Dickpic,

Primitív nyomulás,

Unalmasság

Csúnyaság

(2. voltam)

2022. febr. 1. 01:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem most volt, de egy olyat tiltottam le aki minden kérdésemnél rám írt privátban és a Bibliából idézgetett.

Először írtam neki szépen, hogy köszönöm de nem hiszek ebben. Nem értette meg, utána mondtam durván abból sem értett, úgyhogy jött a tiltás.

2022. febr. 1. 02:02
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Mindenkit letiltok, aki privát üzenetet ír.
2022. febr. 1. 05:18
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
A farokmutogatókat, képkéregetőket, aki agresszívan ismerkedni akar és nem ért, hogy én nem, azokat tiltom. Rengeteg név van a listámon, de nem tudom ki az utolsó, nem sorrendben vannak. Talán “Közöd semmi2”
2022. febr. 1. 05:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy nyomulós fiatal pasit és egy hülye tyúkot, aki mindennek lehordott, és azt kívánta, hogy hagyjon el a férjem. Mindezt azért, mert nem tetszett a kommentem.
2022. febr. 1. 06:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltam a szexualitás kategóriában egy lánynak azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet felíratni fogamzásgátlót és valaki rámírt, hogy megnézem-e a farkát, mert magától nem biztos benne, hogy elég nagy...
2022. febr. 1. 06:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

#2-es.

Az első hármat megértem, na de csúnyaság miatt letiltani vkit?😂 Az de komoly. Magas szellemi színvonalról árulkodik...

2022. febr. 1. 07:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak kanos csávókat tiltottam le, akik rámírtak mert azt hitték valamelyik válaszom miatt hogy lány vagyok.🤷‍♂️

Pl leírtam egy válaszban hogy motorozok, erre jött az okos privátban, hogy milyen menő csaj vagyok... Én meg megírtam neki hogy nem vagyok leszbikus és ugyan aranyos csaj de nem szeretnék vele ismerkedni😂

2022. febr. 1. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!