Telekom IPTV Telekom internet nélkül?
Tudom hogy az IPTV számitógépes hálózatozásban szorosan bele tartozik, viszont zavaró az hogy internet szolgáltatás nélkül nem lehet igénybevenni az IPTV-t, holott kizárólag a szolgáltatón belül érhető el és nem kell internethez való kapcsolódás hanem csak az Ő hálózatán csak TV-t kapjam meg.
Az egyik netszolgáltató (Ukrajnából) képes adni internetszolgáltatás nélkül IPTV-t és kicsi az a netszolgáltató. Egy nagy német multi tulajdonú cég hogyan nem képes adni netszolgáltatás nélkül iptv-t még akkor is hogy ha a technikailag ez simán megoldható lenne?
Amugy azon a környéken ahol laknék kettő Netszolgáltató van
A Telekom ad gigabites netet, de max 25 mbit/sec feltöltést ad, a digi ami szintén ad gigabites netet de ott 300 mbit/sec-et ad.
Internet Protocol Television, vagyis internetes televízió. Nem lehet internet nélkül. És még azon belül sem lehet akármilyen.
Mi értelme van annak, hogy minden technikai feltétel adott, de csak részlegesen veheted igénybe?
Ezt írják:
„a csak TV szolgáltatást szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot chat-en, vagy hívd az ügyfélszolgálatunkat a 1414-es számon.”
Próbáld meg.
4/4 anonim válaszára:
Igen, ezt szerettem volna hogy a Telekom számitógépes hálózatán belül csak IPTV-t kapjam meg, internethez hozzáférést nem.
Igen lehetséges IPTV nélkül is, egy ukrajnai isp-ről tudok ami igy is tud adni IPTV-t internethozzáférés nélkül is. De van valakinek ilyenje MTelekomosok közül? Mert én nem tudtam igényelni (3/4-nek válasz) és írtam is nekik, nem hajlandóak (azzal a túlárazott de kevesebbet kínáló) otthoni net nélkül adni, de technikailag simán megtudja oldani csak akarat kérdése (Drága Deutsche Telekom által működtetett MTelekom :) )
KEDVES ÜGYFELÜNK!
Köszönjük, hogy levelével Társaságunkhoz fordult!
Örömmel értesültünk, hogy érdeklődik otthoni TV szolgáltatásunk iránt!
Tájékoztatjuk, hogy Cégünk kínálatában a sajátos technológiával rendelkező Telekom TV szolgáltatás igényelhető meg, amelyet optika- és kábelhálózaton kínálunk ügyfeleink részére - mivel internetalapú szolgáltatásról van szó, otthoni internetet is szükséges mellé igényelni.
A szerződést természetesen hűségidő nélkül is megkötheti, azonban ez esetben 5 100 Ft-os telepítési díjat szükséges fizetnie a létesítés után 3- ez a díj szolgáltatásonként értendő. Amennyiben 1 éves hűséget vállal otthoni szolgáltatására, akkor eltekintünk a bekötési díjtól, és az első hónapban havidíjkedvezményben részesítjük a szolgáltatás havidíjának végösszegéből.
Az Ön által megadott **** címen kábelhálózaton nyújtjuk szolgáltatásunkat. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot chates ügyintéző kollégáinkkal az IPTV szolgáltatás megigénylése érdekében az alábbi linken: Segítünk, támogatás - Telekom lakossági szolgáltatások
Az ajánlatadást követően a megrendelést rögzítik kollégáink, majd illetékeseink fognak Önnel telefonon egyeztetni a továbbiakról.
Reméljük, elégedett válaszunkkal, és a jövőben is bizalommal fordul hozzánk
Van, DIGI kábeltv a lépcsőház számára, viszont valamennyivel karcsúbb műsorkínálattal, pl nincs MTV Hits meg egyéb kevesebb Discovery-s adások és persze kevesebb HD adásokkal megfűszerezve.
Számszerűsítek:
Telekom TV: 114 (ebből 63 HD)
Digi TV: 103 (ebből 41 HD)
Telekom picit drágább (200 forinntal) de "megérősebb" [lenne hogy ha túlárazott internetet ki lehetne hagyni]
Habár lépcsőház, bár láttam valakinél egy műholdas tányért egy panellakás alatt, biztosan emiatt is kellene összehívni lakógyűlést és kell bizony előzetes műszaki felmérést végez(tett)ni hogy működne-e (amugy a lakás egyik része dél-nyugat felé néz, szóval működne a Direct One műholdas TV is simán, de Direct One picivel húzósabb de van 119 csatorna de nagyon kevés 21 HD csatornával :/ ).
Vodafone TV nincs, mindigTV ne jöjjön szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!