Telekomnál megéri a 3GB internet, hívás nélkül? Tényleg inyxenesek a Messenger, WhatsApp, Facebook alkalmazások korlátlanul?
Olvasd el hogy az adott szolgáltatáshoz mik azok amik korlátlan adatforgalommal használhatóak. Ezek az alkalmazások általában igen, nekem pl ezek semmi adatot nem vesznek le.
Én mondjuk viszonylag új Magenta 1-es vagyok, nem régóta vagyok ebbe. Akkor olyan akció volt hogy megduplázzák a mobilnetem de az ár marad a régibe, nem kértem mert nekem a 3 Gb is sok viszont az 1 Gb kevés köztes meg nem létezett akkor, meg tudtommal most sem. Akkor megduplázták 6 Gb-re. Messengeren elég sok videóhívást indítok, illetve facebookon is nézem folyamatosan a közlekedési infókat mert nekem jóformán erre kell a mobilnet, meg a google térképet illetve van egy vásárolt navigációs appom ami szintén igényel némi adatot. Egyébként mivel javarészt a csomagomban a messenger, Fb, és még pár dolog (nem emlékszem) korlátlan forgalommal használhatóak, így alig fogy a mobilnetem, tehát ingyenes ez valóban, illetve korlátlan adatforgalom van érvényben, mert a havi díjat fizeted úgy is. Kollégámnak 8 Gb-s mobilnete van, és ami alkalmazások korlátlanul vannak a csomagjában azok azok is tehát korlátlanul használhatóak. Nem ingyenes mert a havi díjat akkor is ki kell fizetned, viszont nem vesztesz adatot a 3 gb-os keretből ha csak a korlátlanul használható appokkal terheled a netedet. Egyébként ha az adatod elfogy mert mondjuk másra is használod a netet akkor ugyan interneted nem lesz, de a korlátlan appok működni fognak ugyanúgy csak a fájl küldés része az ami nem fog működni rajta. Ezt nem tapasztaltam, csak mesélte nekem egy régi Telekomnál dolgozó ismerős.
nekem elég szokott lenni a 3 giga net.
hbo got nyomatom például és a forgalomfigyelő appom 8-10 gigágat ír, míg a telekom alkalmazásban még mindig 3 giga a felhasználható :D
facebooknál van valami trükk van olyan adatforgalom amit számol van amit nem .
Én 2 gigás csomaggal is simán elvagyok, főleg mióta a Spotify adatforgalmát sem számolja. Előtte kevés volt a 3 gigás csomag is.
Egyénfüggő, neked megéri-e? Illetve , hogy az ingyeneseken kívül még mit szeretnél használni amihez kell a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!