Hogyan tudom seedelni a saját torrentemet?
Teljesen legális, semmi szerzői jogi cucc nincs vele!!!
Na szóval az van, hogy a múltkor túrázni voltam a Mátrában és csináltam egy kb. fél órás montázst a túráról 4k-ban. A testvéremnek szeretném elküldeni a videót, és azt mondta, hogy csináljak belőle torrent file-t, és úgy küldjem el. Azt a programot, amivel a torrent file-t meg tudom csinálni azt már megtaláltam. Csak az a baj, hogy 1: nem tudom, hol küldjem el magát a fájlt 2: nem tudom, hogyan kell seedelni a saját torrentet. Tud valaki segíteni? Légyszi ne töröljétek.
#5: Van sokféle - ott van példának okáért az ugyancsak ingyenes és nyílt forrású Transmission vagy a Deluge - de inkább azt kéne kideríteni, hogy miért "dob ki" az "appból" (mert nálam - xUbuntu Linux alatt - ilyet a qBittorrent nem csinál).
Milyen operációs rendszer, milyen verziójú kliens, milyen trackert adtál meg (hacsak nem DHT-t használsz), amikor "kidob", az "app" is bezáródik, vagy csak a háttérbe kerül, ha bezáródik, annak van-e nyoma az operációs rendszer naplójában (Windowsnál Eseménynapló névven kell keresni)?
Oké, de az a fontos, hogy torrent-tel legyen.
Ubuntu 18.04.5 LTS operációs rendszer. A kliens: qBittorrent v4.3.9.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!