Minden országban hasonlóan van a Gmaillel, Outlookkal vagy vannak országok ahol elterjedtek maradtak a saját e-mail szolgáltatók?
Kíváncsiságból kérdezem csak.
A magyar szolgáltatók hát nem túl jók, ezért ma már a többség Gmailt vagy Outlook/Hotmailt használ.
Régen sokkal vegyesebb volt a kép. De rengetegen áttértek a két nagy amerikai szolgáltatóra, főleg a gmailre.
Viszont ha mondjuk Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, stb... volt, van stabil, jól működő saját szolgáltató, akkor lehet, hogy ott nem cserélték le annyian.
Nem találkoztak hibákkal a felhasználók, nem terjedt szájról-szájra, hogy "válts gmailre".
Ez így van?
Tudtok ilyeneket?
(És most nem pl. Kínára gondolok ahol korlátozzák egyes amerikai szolgáltatókat, meg nem is csóró afrikai országokra.)
Igen, de írtam is, hogy most nem arra gondolok, ahol korlátoznak egyes amerikai cégeket, mert ott persze, hogy más terjed el.
Le vannak maradva a Googlehöz képest, technikailag, minőségben, én azt értem. De úgy értetted, hogy nincsenek is már elterjedve a nemzeti szolgáltatók, visszaszorultak mint nálunk? Ilyen értelemben lemaradva?
egyik haverom 2 nem magyar nem orosz nem amerikai szolgáltatót használ, amiből legalább az egyik fizetős (asszem protonmail a neve és svájci az egyik, a másik valami német cucc)
illetve biztos sokan használnak saját levelezőszervert pl domain tulajdonosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!