Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha online veszek jegyet,...

Ha online veszek jegyet, akkor hogy tudom magammal vinni?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne cikizzetek emiatt, de még sose vettem online jegyet (se színházba, se koncertre, se sehová ). Most vennék.

Hogy fogom tudni magammal vinni?

Ki kell nyomtatnom majd? Mármint amiután fizettem, fel fog dobni az oldal egy jegyhez hasonló lapot, és azt ki kell nyomtatnom?

Vagy a mobilomon kell majd behoznom a jegyet, a koncert / színház / stb helyszínen, és ott lesz egy QR kód olvasó és beolvassák a QR kódot rajta?

Hogy működik az online jegyvétel, segítene valaki?

2022. nov. 18. 23:08
 1/8 anonim válasza:
100%

Jeggy függő, valamit nyomtatni kell, de van ami mobilon is működik. Pl. máv jegy simán olvasható mobilról.

Koncert jegyet eddig mindig nyomtatni kellett nekem, de ott a felhasználási feltételekben le is írják.

2022. nov. 18. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan: vagy. Rá lesz írva mit csinálj, ha mégsem, akkor nyomtasd ki és vidd magaddal telón is, valamelyik jó lesz.
2022. nov. 18. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen jegy.

A volan, bkv jegy kicsit másabb.

Egyébként azt azért kalkulád be, higy mi van ha a telefon lemerült, rajta meg ott a jegy. :D

2022. nov. 18. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor emailben (is) küldik el jegyet, amit ki kell nyomtatni, sőt, szerintem emailben mindenképp elküldik a jegyet, és az elég egyértelmű lesz. Megnyitod az emailt, ott rákattintasz a mellékelt pdf-re és aztán azt az egész oldalt kinyomtatod. Pl. mozi jegynél nem kell kinyomtatni (legalábbis nekem eddig sosem kellett), de pl. vonatjegynél se, de koncerten nekem eddig ki kellett.
2022. nov. 18. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fagyott már le telefon vonatozas közben. :D Pont akko jött a kaller, én meg bajlódtam vele. Mondtam neki, hogy várjon, vagy jöjjön vissza. Újraindult, pár perc volt, azt megvárta.

De láttam hasonlót, ott meg visszamnet a kalauz.

A volán, bkv rosszabb, ott az ajtónál kell beolvastatni a qr kódot, felszálláskor.

2022. nov. 18. 23:35
 6/8 anonim válasza:
Vannak qr kodok, azt meg kell mutatni
2022. nov. 19. 00:57
 7/8 anonim válasza:
Termeszetesen az ellenorok ugyis naluk kesz qr kod leolvaso keszulek
2022. nov. 19. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként az sem természetes, hogy majd valamiféle ellenőrök fogják leolvasni, pl. a Puskás stadionban automata kapuk vannak, betolod az olvasó alá a jegyed, ha stimmel, akkor átfordul a forgóajtó.
2022. nov. 19. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!