Nem tudtok hiteles befizetés nélküli netes munkákat? Egyetem mellet akarok kezdeni valamit magammal, de nem találok semmit.
Nincs olyan hogy "netes munka".
Azaz van: Weblap készítés, programozás, animáció vagy látványtervezés, 3D modellek készítése. esetleg szakmádon belül valamilyen adminisztratív vagy otthon végezhető feladat.
El kell keresítselek, Kérdező, ez a "keress pénzt netezéssel" egy hatalmas átverés. Külön cuki amikor nagy kani betűkkel ki is írják a weblapra hogy "NEM ÁTVERÉS, NEM MLM" amivel gyakorlatilag le is buktatják magukat. De sajnos mindig van pár tucat balek aki elhiszi, hogy lehet a neten pénzt keresni, és ezek a csalók remekül megélnek belőle.
A következő dolgokat fogod találni, Kérdező:
- MLM-átverés
- Fogyasztói csoport átverés
- Bedolgozásos átverés
- PTC baromságok (egymiliárd kattintás után kapsz 0,00000001 dollárt)
- Cashfiesta meg egyéb "pénzprogramok", amik fizetni ugyan nem fognak, de jól telenyomják vírussal a géped, oszt tolhatsz rá formatcét.
Inkább tanulj és pihenj rendesen, járj be az óráidra.
Az egyetemek szerveznek diákmeló programokat a Karrier Irodáikon keresztül, én ezeket ajánlanám neked.
Cégek keresnek gyakornokokat, pl. az EGIS csomó diákmelóst keres! Keress rá!
Az én eddigi munkáltatóm hamarosan ki fogja szervezni a munkámat, olyan, amit távmunkában is tudok végezni online rendszereléréssel. Gyakorlatilag interneten keresztül fogok nekik dolgozni. Ilyen is létezik, csak ehhez kellett egy olyan munkáltató, aki erre nyitott, ahol erre lehetőség van. Nyilván egy gyártósori munkát nem lehet így kiszervezni otthonra, de például én informatikai szolgáltatást fogok végezni, és azt meg lehet.
Mellesleg ahogy előttem már írták, diákként a diákmunka a legjobb, én is csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!