Több éves FB profil vásárlás?
Szia!
Sikerült venned? Vagy más megoldás? Nekem is ugyan ez a problémám, csak nekem azért mert feltörték a 10+ éve létező saját profilomat a freemailen keresztül és nem lehetett visszaszerezni.
Azóta nem tudok csoportokba belépni és sehol nem vesznek komolyan, hogy " kamuprofilos" vagyok.
12
Szia! Nem sikerült, de végül nem is gond. Létrehoztam a céges névvel egy profilt, pár hétig szívás volt a Marketplacen, másra nem is kell nekem, mert minden másra ott a céges oldal többezer követővel. Aztán most már megy minden jó! Eleinte csak 1-2 hirdetést engedett közvetlenül a Marketplacen létrehozni, de meg lehet kerülni, ha ez ember egy adás-vételi csoportban hozza létre a hirdetést, a feladásnál bekattintja, hogy megjelenjen a Marketplacen is. Aztán már nincs más dolog, csak megosztani az Mp-ről más csoportokban. Megy ez mint, a karikacsapás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!