Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Több éves FB profil vásárlás?

Több éves FB profil vásárlás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van céges FB oldalam, de hasznos lenne, ha egy FB profilt is regisztrálnék a cég nevére, mert így az adás-vételi csoportokba is fel tudnék a cég nevében rakni cuccokat. Viszont sok csoport új profillal be se enged, vagy ha beenged, akkor sem tehetek közzé semmit. Mi lehet a megoldás? Gondoltam arra, hogy megpróbálok olyan profilt venni, amit korábban regisztráltak.

2022. nov. 11. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

"Gondoltam arra, hogy megpróbálok olyan profilt venni, amit korábban regisztráltak."

A felhasználási feltételek ( [link] ) értelmében - sok más szolgáltatáshoz hasonlóan - nem adható el a regisztrált fiók (a jogviták elkerülése végett):

"Ezért vállalod, hogy tartózkodsz az alábbi magatartásoktól (és másokat sem segítesz vagy támogatsz benne):

...

5. Nem adsz el, nem licencelsz és nem vásárolsz sem tőlünk, sem a szolgáltatásunkból származó adatokat, a platformhasználati feltételekben foglaltak kivételével.

...

Beleegyezésünk nélkül nem ruházhatod át a jelen feltételek értelmében fennálló bármely jogodat vagy kötelezettségedet másra."

2022. nov. 11. 12:06
 2/13 A kérdező kommentje:

Tényleg?! Mik vannak... :)

Megsértem ezzel az FB szabályzatát?! Jaj, félelmetes.

2022. nov. 11. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:

"Van céges FB oldalam"

Hát akkor??????

2022. nov. 11. 19:11
 4/13 A kérdező kommentje:
3: A legtöbb FB csoporthoz FB oldal nem tud csatlakozni. Van, ahol ez engedélyezett, de elenyésző.
2022. nov. 11. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk várjál pár hetet vagy hónapot? Fiókvásárlás tiltott.
2022. nov. 12. 02:30
 6/13 A kérdező kommentje:
5: Most kellene. Tudom, hogy tiltott, de nem nagyon érdekel.
2022. nov. 12. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami olyan lehet mintha valaki kiülne a kórház elé ezen táblával:

"Vizeletmintát vásárolnék pilótaengedély kiváltáshoz (mivel az enyémben túl sok az alkohol és a narkó)" :D

2022. nov. 13. 13:43
 8/13 A kérdező kommentje:

7: Nyugi, azt is szoktak venni. Azért a két dolgot ne említsük egy lapon..

Nincs ebben semmi extra, egy csomó embernek van kamuprofilja. Megkapom, letörlök belőle mindent nullára, beállítom az én igényeim szerint és ennyi.

2022. nov. 13. 21:47
 9/13 CspCsj ***** válasza:
100%

Elvileg FB oldal is csatlakozhat:

"Oldalaknak nem lehet meghívót küldeni, hogy csatlakozzanak egy csoporthoz. Az oldalak csak jelentkezhetnek."

[link]

2022. nov. 14. 09:08
 10/13 CspCsj ***** válasza:
100%

Javítás:

Bocs, most látom, hogy nem ez a probléma...

2022. nov. 14. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!