Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2008-ban nem volt mindenkinek...

2008-ban nem volt mindenkinek Facebookja? Már mint Magyaroknak

Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Ma sincs és holnap se lesz
2022. nov. 9. 08:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig nem volt magyar nyelv, 2009-ben lett, akkor indult be lassan. Ha nincs fent senki, akit ismersz, kevesebb a motiváció.

[link]

2022. nov. 9. 08:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A magyar az kisbetű. És ahogy fentebb is mondták, fura, hogy azt hiszed, hogy mindenkinek van.

[link]

2022. nov. 9. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb ismerösömnek nincs, én a sajátomat megszüntettem, mondom ezt úgy hogy informatikából élek lassan 20 éve. Informatikai és adatvédelmi, személyiségvédelmi szempontból egy rakás.....
2022. nov. 11. 16:38
 15/18 NyokeeZsoltTinKA ***** válasza:

Az iwiw is igazából wiw-ként indult. Nem üzenőfal volt, hanem mottó a kezdőlapon. Még senkit sem érdekelt. A magyartanárom hívott meg rá, de alig használtam. Az iwiw-re való névváltoztatás után robbant be.

Az i betű internationalt, azaz nemzetközit jelentett. Nemzetköziek szerettek volna lenni, volt is próbálkozás az angol nyelvű felületre.

Ha ügyesen csinálják, ma már nem facebook, hanem iwiw profilja lenne mindenkinek... Európában legalábbis.

Aztán nem foglalkoztak vele és mindenki fintorogva, az iwiw-et lefikázva vándorolt át a facebook-ra.

2022. nov. 12. 21:32
 16/18 anonim válasza:
0%
Bírom a sok lázadót ( nincs, nem is lesz stb ), azt hiszik egyesek, hogy ha van egy irányvonal, vagy trendi valami, és Ők ez ellen lázadva kimaradnak, akkor máris különlegesek.Vagyük a FB-ot.Régen írtál egy levelet ha valamit akartál valakitől, vagy ki kellett nyomozni a telefonszámát, ha venni akartál valamit használtan akkor nyomtatott expressz újság, ma meg írok egy privit, aztán bárhonnan válaszol 2 perc múlva. Számomra az aki ebből kimarad nem menő, hanem technikailag elmaradott ember. Ilyen alapon autóba se üljünk, ott a lovaskocsi, sok hülye autózik meg repül, legyünk menők, tagadjuk ezt meg, elvégre oda lehet mondjuk Spanyolországba gyalog is ha időben indulsz...hagyjuk már. Sokan azt hiszik mások lesznek mert lázadnak valami ellen. Igen mások, mert kimaradnak dolgokból
2022. nov. 13. 13:39
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Én ugyan fent vagyok, de szerintem nem jók az érveid, a Facebook nem ezekre való, legalábbis nem ennek indult. Levél helyett volt/van e-mail, telefon helyett pl. skype, használt cuccokra egyéb hirdető oldalak.
2022. nov. 13. 13:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Inkább a végletes gondolkodások a rosszak. Van még jó pár egészséges átmenet az 'internet = Facebook' (másra nem használom, mert mindent lefed ami érdekel és a nap nagy része úgyis a posztok pörgetéséből és azokra való reagálásokból áll) és 'a dögöljön is meg mindenki, amiért fent mer lenni' (mert az én szellemi fölényemet jelzi, hogy ez a cirkusz csak a prolikat szórakoztatja amiben én nem veszek részt; és/vagy paranoid vagyok attól, hogy az adataim valami háttérhatalomhoz kerülnek, megfigyelnek, hallgatóznak utánam) mentalitások között.
2022. nov. 13. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!